Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

netefilka

polećcie dobry antyperspirant... po moim zawsze zostają plamy i białe ślady!!

Polecane posty

ja używam Rexony Crystal Pure Sylver lub adidasa z niebieską zakrętką obie kulki.

Gość OMG.......
netefilka, a jaki masz?

Gość OMG.......
używaj znanych firm, np. Adidas, Lady Speed Stick (czy jakoś tak), najlepiej w kulce, lub sztyfcie.

Dla mnie to ta Rexona co napisałam ona jest bez zapachowa noi ten Adidas nie zostawiaja śladów, a ten Lady to pozostawia kiedyś się na nim nieźle przejechałam bo ubrudził mi czarną bluzke na biało... a te dwa nie brudza mi.

Lady Speed Stick używałam.. cholerne białe ślady:O chyba spróbuję tego adidasa niebieskiego na wszystkich bluzkach robią mi sie białe, czasem nawet żólte ślady i za cholere nie idzie tego sprać:O

Gość gryzeldzia
Etiaxil :D

Gość niki96
Wlasnie etyiaxil to wspaniały antyperspirant (bardzo mocny)forma lekarstwa ,do kupienia w aptece.Wysoki koszt okolo50zł ale smarujesz sie nim 3 razy w tyg. i spokój na cały tydzien .

Gość gryzeldzia
Etiaxil na www mozna kupic za 41 zeta. Oplaca sie wtedy kupic 2 sztuki

Gość no to zdania
są podzielone! Moja córka używa Adidasa (pomarańczowego) i wszystkie, dokładnie wszystkie, niezależnie od koloru, koszulki ma poplamione! Już niczym tego nie usunę! Ja natomiast używam od dawna Nivea i nie mam takiego problemu. Dodam, ze córka też używała niegdyś Nivea i teraz chce do niego wrócić.

Gość wystraszona__
rexona jest super ale zostawia ślady i ciężko się spiera :( dlatego przerzuciłam się na adidasa i jest bardzo ok :)

ale ja pisze o niebieskim... tego żółtego to nie używałam

Gość gosiaczek332
Jednak najlepszy jest chyba antyprespirant Nivea, zostawia najmniej śladów. Chciaż ja ostanio kupuję jakieś tanie wody perfumowane o ładnym zapachu i nimi się pryskam pod pachami. Śladów zero i wcale się nie pocę.

Gość ewka__1
Ja polecam antyperspirant Vichy, gardzo dobry. Nie pozostawia śladów, nie powoduje uczuleń i nie zatyka porów. Do nabycia w aptece za ok. 26 zł.