Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowaa20

Efekt push-up jak go uzyskac?

Polecane posty

Gość Nowaa20

Witam. Dziewczyny pomóżcie! Jak uzyskać efekt push-up swoich piersi? W każdyn sklepie online z bielizna modelki prezentujące takie właśnie produkty mają super wyeksponowany biust, mocno skierwany i ściśnięty do srodka. Piersi tych modelek są idealnie okrągłe i wyglądają sexy :) Ja niestety nie mogę tego osiągnąć :(. może przez to że mam rozmiar B ? A wiem , że jest to możliwe bo często można spotkać na ulicy dziewczyny z niewielkim biustem których piersi świetnie wyglądaja w topach z dekoltem i ich piersi są wysoko uniesione i niemal sie stykają ze sobą. Powiedzcie jak to zrobić!? Czy poprzez kupienie stanika push-up o romiar mniejszy tj. A na mój biust B uzyskam taki efekt? Czy po prostu musze trafić na jakiś \"ten\" odpowiedni model, który to sprawi? Pozdrawiam

ja mam miseczkę C i bez problemu osiągam taki efekt stanikiem. Ale nie noszę push\'up\'a, ale zwykły lekko uszytwniany stanik bez żadnych wkładek, gąbek itp itd. Sekret tkwi w kroju. Między jedną na drugą miseczką musi być mała przestrzeń - im mnejsza tym bliżej siebie będą piersi.

musisz trafic na odpowiedni model zanim kupisz przymierz kilka razy jesli kupisz mniejszą miseczkę to biust Ci się \"wyleje\" nie schylisz się bo będziesz obsesyjnie myślała czy coś tam nie wypływa, a modelki do fotki stoją nieruchomo, z Ty przecież żyjesz jestes w ruchu :) zanim trafisz na odpowiedni minie trochę czasu biustonosze pusch up mają dodatkowe gąbeczki które się wkłada do miseczek stąd ten efekt

Gość 333
zalezy jeszcze od rozlozenia piers, bo niekotre naturalnie sa blisko siebie,a niektore trzeba do siebie "zblizac" wlasnie specjalnie skorjonym stanikiem

Gość gryzeldzia
wonderbra :D poszukaj w necie ale to jest to :D

Gość niebieskoookaa22
ja mam z Triumpha, z odpinanymi ramiączkami, gładki, z wkładkami, dzisiaj włożyłam żelowe i bardzo ładnie wyexponowałam biust :P :D

Gość kupić porządny stanik
a nie taki z rynku za 10 zł. niestety, wiele staników ma miseczki zbyt szeroko rozstawione, widocznie producenci myślą, że kobiety mają piersi pod pachami :>

dokładnie popieram dziewczyny. Do każdego kształtu piersi trzeba dobrać stanik. Ja również długo szukałam i dla mnie najlepsze staniki ma DIM. Mam piersi szeroko rozstawione, więc stanik musi dobrze \"zbierać\" piersi i lekko unosić (ważne rodzaje szwów na staniku). Nie jest to typowy push up - ale delikatna gąbeczka po całości.

Gość wstydze
ja kupuje staniki w h&m, ogólnie nie lubie tego sklepu ale staniki maja łdne i długo sie tzrymają nie rozciagajac sie polecam tam kupic push up-a lub silikonowy ostatnio taki kupiłam i jest super mam miseczke c a w tym staniku wygladam jakbym miała biust d!!