Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przenoszę

Temat Jakie tabletki dobre na bol gardla?

Polecane posty

Gość przenoszę

Temat: Jakie tabletki dobre na bol gardla? [17.08] 18:25 Lolek111 Witam. Jestem na tym forum od niedawna.Wlasciwie zagladnalem tu bo moje kochanei tu czesto siedzi. Teraz wlasnie choruje, lezy w lozku i sie meczy. Biedactwo ma czeste problemy z gardlem, teraz przerzucilo sie to takze na mnie =( Juz nie mamy sily.. co kupujemy okazuje sie nieskuteczne. Koszmar

Gość Linkaa
kupcie sobie tabletki do ssania z propolisem albo to co mnie zawsze ratuje miód z propolisem - Bartnika , słoik 7 zł. naprawde skuteczne to oczywiscie trzeba troche na łyżeczce polizać

jeśli jesteście dosyć odważni to proponuję bardzo skuteczny środek (ale niedobry) Tablety się nazywaja CHINOKSYZOL, jedną taka się rozpuszcza w (chyba) szklance wody (długo trwa to rozpuszczanie, z parę godzin) i sie tym płucze gardło, tak z ćwierć do pół szklanki na raz. W środku jest instrukcj.a Śmierdzi niemiłosiernie ale jeśli już nie będzie wam działać żaden halset, septolete czy neo angin spróbujcie, to na serio działa (wiem bo mam co miesiąc ostre bóle gardła - takie życie :o)