Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haaaaaaaanka

Dostawy pieczywa

Polecane posty

Gość Haaaaaaaanka

Czy zgodzilibyście się na to aby pan X dostarczal Wam codziennie do domku o godzinie 6 rano (do tego niekotrych by jeszcez budzil albo zostawial pieczywo w pojemniku danym od firmy) swiezy chleb i 10 bulek od poniedzialku do piatku za 20 PLN/tydzien Prosze o komentarz

Gość gruby jak swinia
Za 20 zika to w umie nie byloby tak zle kurcze to nawet taniej niz w sklepie hm,mmmmm wszedl bym w to chyba

chleb+6bulek=1,50+6x0,40=1,50+2,40=3,90zl. 3,90zlx6 dni (bo w niedziele to chyba nie ;) ) = 23,40zl Z dzika ochota :D ale gdzie jest haczyk? :O Pewnie pieczywo jakies odpadowe :P

Gość ulalalalla
Tylko z tym zostawianiem pieczywa w pojemniku to bylby problem ktos moglby buchnac (to w koncu polska) no chyba ze na klucz by byl ;)

Gość no wlasnie gdzie jest haczyk
nie do soboty tylko do piatku czyli u mnie to wyglada tak 1 chleb = 1,7 10 bulek = 10x0,35=3,5 3,5+1,7= 5,2 5,2x5= 26 PLN hmmm...... ciekawe czy dobre to pieczywo

Gość i jeszcze gazete
jakby ktos dostarczal to bylaby bomba jak dla mnie tylko te 20PLN to chyba troche za malo nie wiem

Gość ozon
ja z chęcią! ale chyba zagalopowałaś się z ta ceną promocyjną Haniu

Gość piwoooooooo
i piwo i jakas laska najepiej jakby to rozdawal i z rana takiego lodzika by robila za dwie dychy no to ja bym bez problemu bral

Gość oburzona13
kurcze dziewczyna chciala sie czegos dowiedziec, zapytac widac ze mysli kombinuje i probuje cos robic a taki idiota nie potrafi zamknac geby i wypowiedziec sie tylko wstawia jakies durne teksty lodaaaaa w gebe moglbys ewentualnie zarobic

Gość a ile u was osob jest
ze dziennie idzie chleb i 10 bulek? fajna sprawa w ogole z dostarczaniem zakupow ale ja sama mieszkam to mi bochenek na kilka dni wychodzi,zeby tak ktos mi robil wszystkie zakupy,warzywne,nabialowe itp to by bylo suuuper:) czasem po pracy jak wracam to jestem tak padnieta ze mi sie nie chce juz do sklepu zasuwac i sie obywam kawa i papieroskiem:P a w weekend nie mam ochoty po sklepach latac ktos powinien zalozyc taka firme !

Gość businesman
taaa firme taka firma to zadnej rentownosci nie ma Droga Haniu moze faktycznie dodatkowo powinnas robic..... wtedy moze bylby zbyt

Gość Haaaaaaaaaanka
dzieki za jakies odpowiedzi. Chleb jest swiezo wypieczony i na prawde bardzo dobry. Dlaczego tak tani bo moj dziadek ma mala piekarnie ale sobie nie radzi z nia i pomyslalam ze mu pomoge w taki sposob zdobtyc klientow i zeby chcociaz jakos na zycie zarobil bo emerytury to ma cale 734 PLN na miesiac

Gość zapracowany
a gdzie cos takiego mozna zamowic Jejeku ktos czyta w moich myslach.....

Gość zapracowany
na sniadanie jem 3 bulki kanapki (3 sztuki) do pracy wracam do oboadku albo bulka albo kromka chleba i na kolacje 2-3 bulki wiec sam zjadam w sumie pol bochenka i 7 bulek a zona + 2 dzieci to wychodzi 15 bulek + 2 chleby dziennie

Gość prawdziwy_piekarz
kobieto co Ty pieprzysz takie bzdury piekarze ledwo ciagna co chwila piekarnie sie zamykaja i bankrutuja a wlasciciele ledwo ciagna i mi tu jakies pierdoly wciska. Taka usluga musialby kosztowac 100 dziennie zeby komukolwiek sie oplacalo wsiasc za kolko i jezdzic od domu do domu

Gość mmmmmmmmm
ja bym kupil ale musialby asortyment byc wiekszy np: 2 chleby i mleko i biore i do tego gazetka jeszcez i wtedy luzik

Gość ruchalek
przestancie na ten idiotyczny temat odpowiadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sama w dupe sobie wsadz te Twoje bulki i chleb hehehe ciekawe czy sie zmiesci

Gość Haaaaaaaanka
Odechcialo mi sie czytac tego..... niektorzy to za grosz szacunku nie maja

Gość koci lapci
przeciez pieczywo mozna kupowac co 2 dni i wkladac do zamrazarki a potem odmrozic w piekarniku albo na tosterze

Gość piesunio
No na to to juz wogole czasu bym nie mial Czekalbym godzine przy piekarniku zeby sie rozmrozil a mikrofala eeee nie wiem nie jestem przekonany Pomysl jest dobry ja bardzo chetnie tylko gdzie

PO cholere mrozic... Przeciez pieczywo kilkudniowe tez sie jeszcze do jedzenia nadaje... Zreszta wole takie czerstwe niz wyschniete, z gruba skora z piekarnika :P

a po co w piekarniku rozmrazac jak mozna op prostu wieczorem wyciagnac i rano sa jak swieze?z chlebem to samo.

Gość ale przejecie za jeden dzien
caly bochenek chleba i 6 bulek?????????????????????????????????????

Gość Tower B
Matko, u mnie w domu na 4 osoby nikt by nie zjadł 10 bułek i chleba w ciagu doby! A juz wogóle latem