Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e5

Wesele

Polecane posty

Gość e5

Ide w sobote na wesele...co prawda mam jeszcze sukienke bardzo mi sie ona podoba taka dluga spodnica skromna...czarny gorset...ale nie wiem czy to wypada tak isc...ludzie to raczej poubierani sa odswietnie ale bez przesady...zeby tak w sukni..troche opory mam;p i chcialam tylko zapytac w czym to sie na wesela teraz chodzi...;/

Gość coś tyyy
na weselach różna moda panuje -cały czas małe i duże czarne sukienki oraz zestawy ze spodniami ,modna również różnorodność kolorów

Gość e5
nie chcialabym wyjsc na glupka tam...ale mysle ze to nie jest jakas wyniosla suknia balowa...tyle tylko ze spodnice ma dluga..juz sama nie wiem:(

Gość autofanka
ej nie przejmuj się, jakbyś w jeansach wyskoczyła to byłby wstyd nie wszystcy w sukniach balowych przychodzą

Gość e5
no wlasnie heh gdybym w dzinach wyskoczyla to dopiero wstyd...zawsze mi sie marzylo zeby ta sukienke jeszcze zalozyc..jest okazja a ja marudze,ale chyba nie chcialabym sie z tlumu wyrozniac poprostu:)

Gość coś tyyy
ale taka długa spódnica z gorsetem to świetny zestaw na wesele:D Ubieraj się w to i będzie OK -zobaczysz:)

Gość e5
dziekuje za slowa otuchy. chyba nie mam innego wyboru i musze isc w tym co mam poprostu.

Gość e5
a moze lepeij w jakiejs lekkiej kwiecistej letniej sukience sie wybrac...ale ja nie wiem czy to pasuej takie cos...na taka impreze;/

Gość pasuje lepiej niz
w czarbym grobowym gorsecie z własnymi faładami tłuszczu :P

Gość e5
hehe rozumiem:P co prawda faldy mi jeszcze nie wystaja i nie mam kola ratunkowego na brzuchu bo jestem szczuplutka kobietka ale skoro tak mowisz to cos w tym musi byc chyba... a dla zainteresowany ecri dlugi satynowy dol czarna gora...

Gość e5
ale czy do kosciola tak wypada isc...mozeby sie przzebrac po kosciele w ta suknie juz nie wiem

Gość coś tyyy
możesz przebrać się po kościele ale możesz i i ść do kościoła już w tym

Gość nie ma pottrzeby się
przebierac, opisana przez Ciebie sukienka jest jak najbardziej wporządku. Po to są taakieimprezy, żeby się ubrać inaczej niż na codzień. Nic się nie martw.:)

Gość e5
o jejus kobietki ale ze mnie panikara ulala

Gość coś tyyy
nie wiem ile masz lat ale na ostatnim weselu na jakim byłąm -a było to 2 tygodnie temu zarówno i młode dziewczyny jak i kobiety trochę starsze miały właśnie takie zestawy z gorsecikiem i tak jak napisała -nie ma potrzeby- to jest ubiór jak najbardziej na taką okazję więc przestań już się zamartwiać

Gość e5
mam 21 lat wiec nie ubiore sie jak starsza pani... chcialam tylko dowiedziec sie jaka aktualnie moda panuje na weselach ...mam tylko nadzieje,ze sama nie bede tak ubrana...