Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starająca się

co z tymi samolotami

Polecane posty

Gość starająca się

dziewczyny jak to jest??będąc w ciąży kobieta może latać czy nie może???bardzo to dla mnie ważne,muszę latać raz w miesiącu,do PL i spowrotem czyli dwa loty.sama już nie wiem piszcie jak wiecie proszę.

Gość netkaaaaaaaaa
ostatnio na TV style obilo mi sie o uszu jak jakas ginekolozka mowila ze nie nalezy latach w ostatnich miesiacach ciazy

Gość ja tez slyszalam
ze nie wolno w ostatnich mc

Gość starająca się
dzieki dziewczyny :) ale w pierwszych 3,4 miesiącach można??

mój lekarz mówił, że nie widzi problemu, nawet na koniec ciąży (jesli ona przebiega bez powikłań).Jak jest końcówka ciąży to linie lotnicze nie chętnie zabierają :) bo boją się żeby kobieta im na pokładzie nie urodziła :) pozdrawiam i bezpiecznych podróży :)

Gość Merighold
Latanie w ciazy, ktora przebiega prawidlowo jest calkowicie bezpieczne zarowno w pierwszych, jak i w ostatnich miesiacach ciazy. Linie lotnicze zazwyczaj maja w regulaminie, ze nie zabieraja na poklad kobiet po 34 tc, ale to tylko i wylacznie ze wzgledu na to, ze nie chca miec rodzacej kobiety na pokladzie. Jesli chodzi o dlugie loty np. miedzykontynentalne to trzeba co jakis czas rozruszac sie troche, przespacerowac po pokladzie ( chodzi tu oczywiscie o krazenie, ale to samo dotyczy dlugiej jazdy samochodem) i duzo pic. Warto zabarac ze soba na poklad extra butelke wody.

Gość starająca się
dzięki dziewczyny ,trochę się uspokoiłam:) wydawało mi się że nie można ze względu na ciśnienie(przy starcie i lądowaniu). [ kwiatek ][ kwiatek ][ kwiatek ][ kwiatek ][ kwiatek ][ kwiatek ]