Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzinna

dlaczego z rodziną najlepiej wychodzi się tylko na zdjęciu....

Polecane posty

Gość rodzinna

Czemu rodzina zawsze się wydaje najgorsza? ja już wiem czemu... bo jest pazerna, samolubna, każdy myśli tylko o sobie, a jak coś chce się załatwić z rodziną, albo przez rodzinę.... to uchowaj boże.....zawsze wyjdzie coś nie tak.....

Gość rodzinna
a jeśli nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze....

Gość rodzinna
chociaż szwagier Gienek ma całkiem dużego penisa. z nim moge interesy załatwiać ;-)

Gość rodzinna
oczywiście ktoś się podszywa u góry...

Gość rodzinna
mało tego! ktoś sie podszywa także na dole 😭

Gość to okropne
Może napisz, że twoja rodzina jest taka, a nie uogólniaj. Ja na moich najblizszych zawsze mogę liczyć.

i tak się nie podszyłeś bo masz inny nick nie ja nie mam rodzinną haha , gołym okiem to widać.... więc spadaj znajdź sobie inny temacik. A co do rodziny to w każdej znajdzie się czarna owca, nie mówcie mi że nigdy nikt z rodziny bliższej lub całkiem dalekiej nie podłozył wam świni, nigdy się na nikim nie zawiedliście, nigdy nie okazało się że ktoś na wasz temat coś powiedział niemiłego.... bo w to nieuwieże....

Gość do podszywacza
Głupi podszywacz, chce poprawiać, a sam błędy sadzi.

Gość do podszywacza
Głupi podszywacz, chce poprawiać, a sam błędy sadzi.

nie ważne co do tego podszywacza.... nie obchodzi mnie on.... tylko chciałam tak na serio się zapytać czy ludzie też mają takie problemy z rodziną....

Gość niestety....
z rodziną zawsze tak jest, spróbuj tylko komuś coś załatwić, to na początku jest fajnie, a później zawsze wyjdziesz na najgorszą... że to nie tak załatwiłaś tamto nie tak, a później jesteś między młotem a kowadłem...

Gość popieram
rodzina jest fajna jak się wszystko układa, ale nie daj boże ktoś komuś coś załatwia, pożycza pieniądze, wejdzie się z kimś w spółkę, robi ineresy z rodziną to wychodzi się jak zabłocki na przyszłowiowym mydle, ale nie wiem dlaczego tak jest. do tego rodzina zawsze myśli że jak jesteście rodziną, to albo powinieneś wszystko im robić za darmo , dawać za darmo , poświęcać cały swój czas i do tego mają pretensje czemu nie zwolnisz się z pracy bo przecież musisz im pomóc, a jak pożyczają pieniądze to myślą że mogą nieoddawać, bo przecież jesteśmy rodziną.... ble....