Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala26

prosze o porade

Polecane posty

Gość Mala26

Od dosyc dawna mam problem z wyproznianiem, ale ostatnio to katastrofa moj brzuch wyglada jakbym byla w 5 miesiacu ciazy.Bylam wiele razy u lekarzy i dostalam leki, ale bez lekarsw nie moge isc do toalety.Odzywiam sie dobrze jogurty , platki a mimo tego nic-przytylam sporo-wlasnie wszystko poszlo w brzuch-koszmar.MAm 26 lat 168 i 59 kg.Prosze o porady moze ktos cos wie na ten temat..dzieki

kupuj i pij herbatki przyśpieszające przemianę materii,czasem wypij kawę i zpal papierosa...to naprawdę działa

Gość Mala26
palenie rzucilam 4 miesiace temu, a kawe zawsze rano pije na czczo i tez nic!!!!!

Gość kup sobie ispagul
albo siemie lnu mielone ,zalewaj woda i wypijaj,pomaga

Od dawna mam ten problem,Niby wszystko ok dobrze sie odzywiam ale z wypróżnianiem jest kiepsko:-/ Herbatki nie pomagają, żadne jakies tam experymebnty typu kwaśne mleko z gruszkami wiesz, żeby rewolte zrobic w brzuszku ;-). W aptece poradzili mi bym kupiła czopki glicerynowe. Ulga, i naprawde działają! Może i Ty spróbuj?

Gość Mala26
sprobuje, ale ja nie mieszkam w polsce i to moze byc problem

Gość gosikka25
tez tak mialam, pomoglo mi przykucywanie, tzn trzeba kucac bo to podobno naturalna pozycja do wyprozniania i wtedy jak czujesz ze sie zbliza to szybko wstajesz i do wc, aha pij wode na poczatek dnia(1 szklanka) i na noc(tez 1 szklanka)

Gość Mala26
jem siemie lniane surow ziarna dwie lyzeczki i popijam woda-tez nic