Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniqee

Jak sie ubrac?

Polecane posty

Gość Moniqee

..na koncert rockowy:D Dziewczyny nie mam pojecia:( Zaznaczam ze nie posiadam zadnych T-shirtow w tym stylu:O pomocy:)

Gość Angelelelele
Wybierz sie do Tally Weijl. ;P Ostatnio wprowadzili przedziwna kolekcje (czerwien, czern, lancuchy) w sam raz na taki koncert hihi:) POzdrawiam!! :)

Gość Moniqee
dzieki:) moze bym sie wybrala- ale koncert juz jutro i raczej nie bede miec okazji zrobic zakupow:(

Gość Angelelelele
Hmm mozna cos na to zaradzic ;) ... masz moze jakas czarna spodniczke?? mozesz zalozyc ja:) ... ewentualnie czarne zwykle spodnie... i np obcisly czarno-czerwony top ;)) poobwieszaj sie grubymi srebrnymi lancuszkami :) i zrob ciemniejszy makijaz oczy :) a wloski lekko podtapiruj i wydaje mi sie ze bedzie spoko... a jesli nie masz takich ubranek to po prostu wskocz w ciemne i dzinsy i jakis ciemny topik :) zycze udanej zabawy !! :)

Gość Angelelelele
Aaaaa zreszta... zaloz obojetnie co byle nie rozowa bluzke i biala mini spodniczke ;) wtedy nie iwem czy bys stamtad wyszla zywa ;P ladnie moga tez prezentowac sie rurki fajne adidaski ladny topik pasek z nitami i duze oksy :)

Gość jedziesz do Jarocina
???