Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matkooooo

jenifer loper i jej pupa?????

Polecane posty

Gość okropnosc
ej to nie jest tyleczek tylko wielka dupa. niestety taka jest prawda.

Gość kwiatuszekee
prawda jest taka ze zazdroscicie jej tej "wielkiej dupy" ktora tak podnieca facetow

Gość miczka22
hej dziewczyny, tez bym chciala miec taka pupe jak J. Lopez ,kupilam ostatnio taki preparat BIELENDY sexi look,zel podnoszący i modelujący posladki..uzywala ktoras z was moze ten zel?dziala?ja sie tez przyznaje ze zazdroszcze J lopez tej pupy ale jeszcze mi troche brakije do tego idealu

Gość st. zoaczne M.
ej kwiatuszekee uczepilas sie tej zazdrosci jak rzep, uspokoj sie bo naprawde nie kazdemu moze sie ona podobac! luuuuz!

Gość ddfgvdfg
seksi tylek to ma adriana lima.

Gość facet i facet
mnert>>no coz..sa gusta i gusciki, ale o tym sie nie dyskutuje, ta z twojego linka tez ma calkiem sobie tyleczek

Gość .Aldona.
Zgadzm się z ddfgvdfg, Lima to ma kształtne pośladki, a J.LO grubą d...: http://www.skins.be/wallpaper/adriana-lima/3826/1024x768/ http://www.skins.be/wallpaper/adriana-lima/3664/1024x768/ http://www.skins.be/wallpaper/adriana-lima/73/1024x768/ Ja mam spory tyłek (nie tak duży jak J.Lo, ale wielokrotnie słyszałam przykre komentarze na swój temat) i mimo, że do najbrzydszych nie należę nie mam takiego powodzenia jak dziewczyny o małych, kształtnych pośladkach.

Gość mnert
wiesz mi sie nie podobaja płaskie..Lima niestety takie ma..

Gość facet i facet
zgadzam sie z mnert>> lima ma plaskie, ja tez lubie odstające

Gość piratkowa79
kwiatuszekee --> o mnie sie nie martw:) a jak mojemu mezowi taka sie spodoba i do takiej odejdzie tzn. ze nie byl mnie wart. Rozpaczac nie bede, bo nie mam we krwii obsesji na punkcie mezczyzn :)

Gość facetfacet
kwiatuszekee prawda jest taka ze zazdroscicie jej tej "wielkiej dupy" ktora tak podnieca facetow Ja jestem facetem i mnie ABSOLUTNIE nie podnieca, a wrecz odrzuca :/ Tyleczek ksztaltny, nieplaski i nie za maly owszem, ale TAAAAKI???? Nie nie nie, zdecydowanie nie!

Gość to poco k ss
dziwne bo wiem ze faceci lubią malutkie i kragłe posladki a nie duże tyłki..moja kolezanka ma malutki tylek ale kragły i faceci jak muchy lgną ..a ja mam sliczn a twarz i tylek mniejszy niz jlo ale odstający jak cholera i gówno z tego

Gość jamnik 123
jak u murzynki...

Gość ja tam nie zazdroszczę
tyłka Jennifer Lopez, bo do mnie by on nie pasował, ale zazdroszczę jej wszystkiego innego. Urody, sławy, pieniędzy, talentu do śpiewu i tańca... A ten tyłek.. no cóż.. powiedzmy, że dodaje jej oryginalności, bo takiego chyba nikt nie ma. Jest to, że tak powiem jej cecha charakterystyczna i w sumie nic do tego nie mam. Dodaje jej on nawet jakiegoś seksapilu. Myślę, że gdyby miała mały tyłek to mniej działałaby na zmysły mężczyzn i byłaby mniej seksowna. Taki wielki tyłek może być intrygujący. Faceci na pewno ją sobie wyobrażają jak też by wyglądała z tym tyłkiem gdyby zrzuciła te wszystkie szmatki.

Gość pupa pupa
wielka!!!!!!!!!

Gość wyląda jak kaczka
z tak wielkim tylkiem:-oDuże pupy są fjane i obiece ale ona mocno przesadziala:-P

Gość fan blondiii
bleeeeeeeee

Gość wtedy to się nazywa
Mnie się wydaje, że ona jest fatalnie uchwycona w kadrze, w jakmis takim wygięciu i przez to jej tyłek wydaje się większy.

Gość lady- di
taaa...