Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .... 1984

Fryzjer Kraków!!

Polecane posty

Gość .... 1984
Co polecicie??:)

Gość ... 1984
Dzieki wielkie :) A jeszcze mozesz mi zdradzic jaki byl koszt uslugi ;)

Gość marta bzik
A aktualnie? Kogo możecie faktycznie polecić? Poważna sprawa bo chodzi o fryzurę ślubną. Do kogo iść? Nikt nie chce polecić swojego fryzjera. Nie ma dobrych specjalistów w tym mieście? ;-)

Salon Vici na św. Sebastiana, a konkretnie Panią Anię :) Byłam niedawno i jestem bardzo zadowolona. Zależało mi na farbowaniu, konkretnie na flamboyage, i tak jak sobie to wymyśliłam, tak zostało wykonane :) Polecam serdecznie.

Gość mamsza
Za poleceniem innych forumowiczek, postanowiłam przejść się na wizytę właśnie do Pani Ani z salonu Vici. Bardzo dobre wrażenie, przemiła osoba, profesjonalistka; widać, że fryzjerka z pasją. Koloryzacja bardzo na plus. Polecam również i ja :)

Gość gość
Black Pearl przy Szlaku albo na Woli przy Krolowej Jadwigi. Dobry salon z calkiem przystepnymi cenami.

Gość gość
Pure Diamond, tutaj masz ich stronkę http://purediamond.pl/ Ja robiłam tam sobie keratynę i koloryzację. Jestem zadowolona z obu zabiegów.

Gość Izabellla1
Na fryzurę ślubną polecam Black Pearl, czesalam sie u nich i sa naprawde super. Fryzura byka taka, jaka sobie wymarzylam, naturalna i trwała.

Gość kenia1
Ja zdecydowanie wolę Vici Clinic na św. Sebastiana :) Pracuje tam pani Ewelina Szułakiewicz, która jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Świetna fryzjerka, wiem, że mogę na niej polegać.

Gość lizaaaaaa
Zobacz www.mobilnestudio16.pl . Ja byłam bardzo zadowolona

Gość gość
Ktoś wspominał tu salon Pure Diamond. Jak najbardziej ich polecam. Włosy po strzyżeniu wręcz same się układają :)

Odkryłam świetny salon na Miodowej.Wszystko robią kosmetykami LOREAL, ceny są rewelacyjny nawet na studencką kieszeń. Salon Krakowska Perla na Miodowej 51 tel. 799931229