Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ja widac

CZYTAM ZE MACIE GRZYBICE POCHWY..JAK MOŻECIE CHOLERA?

Polecane posty

Gość gdzie ja widac

jak mozecie sie kochac z nami facetami?fuj!przeciez to ohydne .. juz teraz bede uwazal z kim sie zadaje bo moze ona ma grzybice pochwy!ohyda ..kobiety jestescie swinie ze zakażacie nas tym swinstwem

Gość buahahahha....
:D jasne, bo to tylko i wylacznie nas dotyczy, niejednokrotnie jest tak,ze wlasnie od faceta sie czyms zaraza kobieta :P

Gość VIWA
Tylko ,że u faceta nie widać obiawów , a chorować też może, ale się wkurżyłam

Gość NIKKKOLLETTA
ALE TY DEBIL JESTES....TYPOWE MYSLENIE FACETA.....GRZYBICE MA 90PROCENT KOBIET CHOCIAZ Z RAZ W ZYCIU.........ALE DOBRZE WAM TAK FACETOM SKORO JESTESCIE TACY GŁUPI ZE NIE WIECIE O TYM NIC I NIE STARACIE SIE DOWIEDZIEC TYLKO ODRAZU OCENIACIE......DOBRZE WAM TAK ......BEDZIEMY WAS ZARAZAC........OBY DOSTAŁ TEGO CHOLERSTWA JAK NAJSZYBCIEJ .........BY FIUT CIE SZCZYPAŁ I SWEDZIAL TY ZAKAŁO MĘSKA

Gość NIKKKOLLETTA
ALE TY DEBIL JESTES....TYPOWE MYSLENIE FACETA.....GRZYBICE MA 90PROCENT KOBIET CHOCIAZ Z RAZ W ZYCIU.........ALE DOBRZE WAM TAK FACETOM SKORO JESTESCIE TACY GŁUPI ZE NIE WIECIE O TYM NIC I NIE STARACIE SIE DOWIEDZIEC TYLKO ODRAZU OCENIACIE......DOBRZE WAM TAK ......BEDZIEMY WAS ZARAZAC........OBY DOSTAŁ TEGO CHOLERSTWA JAK NAJSZYBCIEJ .........BY FIUT CIE SZCZYPAŁ I SWEDZIAL TY ZAKAŁO MĘSKA

Gość ach ta męska inteligencja/
Wy nas zarażacie, niechluje jedne:/ popieram powyższe komenty.