Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz już pesymistka

Dzisiaj stłuczka eLką a w środę egzamin. Buuuu...

Polecane posty

Jakbym się za mało bała.:o Teraz doszedł jeszcze taki stres, że aż się cała trzęsę i głowa boli. :( Babka wdupczyła nam na skrzyżowaniu w tyłek. Miał ktoś z Was wypadek na jeździe z instrukorem?

Gość jeeeeeeee
ja nie miałam ale mało brakowało żeby wjechał na mnie tir :o instruktor za to mi opowiadał ze jemu już kilka razy się zdarzyło jechać z kursantem i ktoś im w tyłek wjechał :D

Gość marteczka55555
hey ile trwa zrobienie prawka????????????????

tak to jest ku.wa jak 50 m przed skrzyżowaniem ostro się hamuje bo zapaliło się pomarańczowe :o już z dwa razy mnie spotkała taka sytuacja, na szczęście wyhamowałem

Ale ja stałam na czerwonym. Długo.:o Kobieta się tłumaczyła, że całą noc nie spała. Przepraszam, że się nie odzywałam, ale bardzo e zdezerwowania bolała mnie głowa i poszłam na spacer.

do marteczki. zalezy od szkoły jazdy. ale nastaw się na pół roku, bo długo czeka się na egzaminy.

Gość i po co te nerwy
ja rozumiem jak byś ty spowodowała wypadek, ale to ta druga (zaspana)

wiem, że niepotrzebne nerwy, alecóż poradzić...;) już mi trochę przeszło. jutro pójdę na jazdę to może mi przejdzie całkiem.

Gość do ponika
nauki jazdy raczej za ostro nie hamują z tych swoich 40 km.

Gość hmmmmmmmmmmm
no ale właśnie Lki maja to do siebie że hamują w ostatnim momencie i dlatego większość ma takie obite tyłki :D mnie instruktor uczył "wydłużać drogę hamowania" :)

Gość gość
No mnie na jazdach doszkalajacych jakas babka rozwalila tyl samochodu. Ale nie wspominam tego jako traumy :-) potem bez stresu i problemu zdalam. ;* nie sadzilam ze mnie to kiedys spotka a jednak. Kurs prawka musi byc calosciowy i obejmowac tez stluczki. He hehe

Droga autorko, wspólczujè ci takiego przezycia, ale spójrz na to od takiej strony: to nie twoja wina, na szczèscie to było auto szkoleniowe i nie ponioslas sxkody, bèdziesz pamiètala to zdarzenie dlugo, wièc bèdziesz ostrozniejsza na drodze, nie bèdziesz " wisiec na zderzaku", jak wielu mlodych kierowców. Taki "styl" jazdy jest niebezpieczny dla wszystkich dookoła. Wez sobie relaksującą kąpiel, przytul siè do chlopaka, a na egzamin idz bojowo i pozytywnie nastawiona. Bèdzie dobrze, naprawdè.:)

Gość gość
No po 8 latach na pewno tak zrobi :classic_cool: