Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc..

Chcę być piękna...

Polecane posty

Gość abc..
dzięki za wsparcie.. ja też mam problemy z cerą i od dłuższego czasu próbuję walczyć.. pozdrawiam🌻

Gość piratkowa79
Mowie ci, kup sobie zielona glinke. Bardzo, bardzo pomaga, wiem po sobie. Nie eksperymentuj z jakimis innymi kosmetykami, bo tylko szkoda na to pieniedzy. http://www.esentia.pl --> na tej stronce znajdziesz produkty firmy Argiletz, miedzy innymi wlansie zielona glinke i ta wlasnie radze.

Gość abc..
dzisiaj spotykam się z moim misiem.. i chcę ładnie wyglądać.. załóżę spódniczkę jakąś bluzeczkę z dekoldem.. hmmm.. a moze jutro się tak ubiorę.. za chwilkę wezmę kąpiekl, natrę się oliwką i pomaluję paznokcie;)

abc jesli masz cere mieszana to nie smaruj sie oliwka tylko balsamem. ja smarowalam sie oliwka a nie mialam zadnych krostek na plecachi pory mi sie zatkaly :( pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Gość abc..
to żę bardzo długo nie pisałam to nie oznacza, żę znów o siebie nie dbam;) właśnie mam maseczkę na włoskach..kupiłam sobie peeling w żelu bo z fusów z kawy nie mam czasu robic.. ogólnie wyglądam lepiej i czuję się lepiej:) obencie mam włoski czekoladowy brąz.. zmieniłam fryzurkę..codziennie staram nakładam troszkęwosku i wygniatam.. myslę jeszcze o małej diecie ale jeszcze zobaczymy:)

Gość Zadbana mimo wszystko
Agula- przestan sie madrzyc Ja tych czynnosci nie wykonuje codziennie a nie jestem zaniedbana Co drugi dzien myje glowe, przed myciem nakladam nafte kosmetyczna do wlosow Codziennie biore prysznic, gole sie srednio co 2-3 dni, paznokcie mam krotkie, smaruje rece i stopy odp kremami, zęby po kazdym posilku, nic do zebow wieczorem, twarz myje mydlem bobas i nakladam krem na dzien/noc, cwicze kilka razy w tygodniu i to wsio

Aha twarz,szyje, pachy, czesci intymne myje odp plynem a reszte ciala tylko woda, raz w tyg biore kapiel i szoruje cialo rekawica i nie nakladam balsamu a skore mam gladka

Wyznaje zasade- jak jesz tak wygladasz, i tutaj poswiecam najwiecej uwagi, jesli zle sie odzywiamy, do tego nie zalujemy sobie uzywek to nawet najlepszy krem i balsam nie pomoze Powodzenia w dbaniu o siebie

Gość abc..
staram się dobrze odżywiać;)jem dużo warzyw i owoców.. wtedy lepiej się czuję:)