Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniuha8

Jak odzyskać faceta??

Polecane posty

Gość stracilas mmm
???

Gość to napisz cos wiecej

Gość stracilas mmm
Nie wiem o co chodzilo, co mu zrobilas, ale on mials stosunek conajmniej dziwny do Ciebie...nie wiem czy warto zalowac.

Gość stracilas mmm
Zerwal definitywnie, czy po prostu kontakt urwal?

kontaktu nie urawl, ale nie idzie z nim sie dogadac tak normalnie, po ludzku:(

odpuść sobie, wypaliło się, ot co trzeba wiedzieć, kiedy odejść z klasą a nie bagać o uczucie, bo nie ma nic bardziej upokarzającego dla kobiety za późno już chyba na walkę - a kiedy był czas po temu, walczyłas złą metodą.

mistral pewnie masz racje, ale jest cholernie ciezko i jak na razie nie bardzo sobie daje rade, nie mysle o niczym innym normalnie jakis obled:(

najlepszym lekarstwem na miłość jest inna miłość nie strać szacunku w jego oczach, trzeba sie pogodzić z tym co nieuchronne chociaz nie jest łatwo, dobrze wiem, że nie jest

z ta inna miloscia to bedzie bardzo ciezko i pewnie tak szybkko to nie nastapi:( staram sie jak moge aby nie tracic niczego ani w jego ani w swoich oczach, tylko czasami naprawde milosc odbiera rozum:( i czlowiek wtedy nie wie co robi pozyjemy zobaczymy

Gość gość
Zadam osobiste pytanie: cos Ty mu zrobila, ze on mial do Ciebie taki olewczy stosunek w ostatnim czasie? Ty mu z sercem na dloni, a on Ci jakies numery wykrrecal....

Gość gość
Nikogo nie oceniam, bo nie znam sprawy, z tego co mmm pisal, to jakies tam powody mial....Szkoda mi Cie Aniuha, wiem jak to boli:(

a i nie zrobilam nic aby mial powod do takiego stosunku wobec mnie ogolnie \"czeski film\"

aniuha dasz rade, w naszym przypadku juz tylko przyjazn zostaje nie obwiniam tu nikogo wina zawsze po obu stronach jest powodzenia🖐️ i pamietaj zawsze mozesz na mnie liczyc👄 ktos tam mial racje nowa milosc uleczy rany przykro mi:O

Gość facet ja
aniuha nie martw się, już mnie odzyskałaś Facet

Gość facet ja
no bo Aniuha to wporzo jest a w innych wątkach to o mnie tylko - co czują jak mi walą konia, albo co robić jak facetowi z pyska jedzie :(

Gość facet Aniuhy
ej no bejbe, troche rysowalas mi powierzchnie zabkami to sie wkurwilem i wybylem :] kapiszi?

o kurwa kolejna sytuacja jak z ckliwej telenoweli:-o kobieto jak on niechce to nie bedzie z tobą i żadna siła na tym swiecie go do tego nie zmusi, a ty jezeli go szanujesz to to zakceptujesz jego wybór i koniec , znajdz sobie kolejnego nawinego chłopa któremu bedziesz sie wypłakiwac w rekaw z powodu tego że kochasz innego:-P

jak kurwa mam miec pojecie o tym skoro nieżyje twoim życiem, puknij sie w ten pusty łep , może załapie i zacznie myslec, no toc jasne że wnioskuje tylko na podstawie tego co napisałaś:-O