Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nebescooca

Zrozpaczona GRUBASKA !

Polecane posty

Nie wiem dlaczego tu piszę, ale potrzebuję pomocy i to pewnie dlatego. A nie mam komu tego powiedziec, bo przecież anonimowo w sieci jest łatwiej... Tak więc moj problem polega na tym że: Dwa lata temu byłam związana z pewnym męzczyzną. Niestety on wyjechał, nie pozegnaliśmy się nawet. Przez rok niemieliśmy ze sobą kontaktu. Byłam tak zrozpaczona ze praktycznie przez rok nie wychodziłam z domu. Jedynie do pracy, lub do sklepu. Zaszywałam sie w domu z paczką lodów i oglądałam telewizje. Zrezygnowałam z siłowni, ze spotkań z koleżankami, imrez. Któregoś pięknego dnia przypadkiem natkneliśmy na siebie na Gadu-Gadu. Nie byłam pewna czy to on ale odezwałam się. I okazało się że to ON... Zaczęliśmy rozmawiać tak na GG... a potem przenieślimy się na Skype. Nasze rozmowy trwały godzinami, początkowo o niczym. Lecz po pewnym czasie zacześliśmy romzawiac o NAS. Były to bardzo poważne rozmowy, a On zapewniał ze nigdy o mnie nie zapomniał i że wraca i chce się ze mną zobaczyć. No i już niedługo będzie w Polsce. Ale przez ten rok... niestety przytyłam. Znudzona życiem na niczym mi nie zalezało i to było powodem ze nie zwracałam uwagi na swoj wygląd. A kiedyś miałam nienaganna figurę.... mam teraz wielki problem, bo pewnie gdy mnie zobaczy nie uwierzy ze to ja.... i co teraz............ może ma ktoś coś miłego do powiedzenia? bo ja już nie wiem co robić.........

Jeśli zależy mu na twojej osobie to jak mu sie przyznasz to nie będzie robił problemów ! W czasie \"chodzenie\" człowiek chudnie ! A jak zależy mu tylko na \"zamoczeniu sobie\" to olej Go ciepłym moczem!!!

Kiedy będzie ? Masz czas, żeby się ogarnąć chociaż. basen, dieta lekkostrawna ... biegusiem. I w końcu na skype Cię chyba widzial, nie ? ;-)

będzie gdzieś koncem września początkiem października.... mam jakies szanse do tego czasu... z 50 kg przytyłam do 66 ;/;/;/;/;/;/;//;/;

To troszkę przytyłaś!!! Ale czasami tak bardzo się nie rzuca w oczy to 16 kg. Zalezy jaką masz figurę ile wzrostu. Nie martw się!!! Zrób sobie śliczną fryzurkę, zadbaj o twarz, ładnie sie ubierz a będzie ok.Nawet nie zauważy tych Twoich \" nowych\" kilogramków. Głowa do góry.

Gość fajna dziewczyna....
poza tym masz sporo czasu aby schudnąc,wystarczy tylko sie zmobilizowac

bardzo bym chciała zeby nie zauwarzył... ale niestety moja mama już zauwarzyła i znajomi też czasem zwracają mi uwagę co się ze mną dzieje bo \"troche\" przytyłam a mam 168 cm wzrostu....

Mistral o tak 7 kg by się przydało... szukałam w internecie diet jest ich miliony... staram sie codziennie cwiczyc juz nawet dobrze mi to idzie....

Gość no pięknie
czytając to utwierdzam się w przekonaniu że DUPY SĄ GŁUPIE. trzeba było nie żreć jak świnia... a teraz jeszcze biedna pokrzywdzona żali się na forum :o

Gość zabaaaaa
wydaje mi sie ze do konca wrzesnia to spokoujnie 10 kg mozesz schudnac wierze w to tylko musisz chciec i juz

zabaaa 10 to już niekoniecznie jej na zdrowie wyjdzie w tak krótkim czasie ... Najważniejsze przestawić się całkowicie i.. NŻT :D

\"NO PIEKNIE\" nie wiem czy nie zauwarzyłes ale w miom poście pisało na końcu \"Czy ma ktoś coś MIŁEGO do powiedzenia\" jeżeli nie to wypad...!!

Gość no pięknie
:) tak jest. 🖐️ "ofiaro" kalorii :o

Gość ciekawa jestem tego
hej czy ten Twoj facet nie ma imienia na A?

Gość juhuuuu
Do autorki topicu..słuchaj ważac 50 kg przy 168 byłaś niezwykle szczupła..pewnie anwet chuda...teraz wazysz 66 przy 168 to pewnie nawet nadwaga nie jest :/ Nie mówie że nie masz się odchuidzac...ale ludzie sie znieniają to jest logiczne..przytyłaś ale to nawet nadwaga nie jest wiec jesli jestes ładna dziewczyna to ciągle bedziesz ładna :) Nie przejmuj się tak :) Któras z pan pisła że masz isc do fryzjera łądnie sie ubrac itd....i dobrze to jest sposob :) Nie katuj sie dieta zeby jojo nie było bo bedzie ejszcze gorzej..5 kg spokojnie możesz zżucic a waga 61 przy 168 jest jaknajbardziej ok :) Pozdraiwam i zycze rozkwitu miłości :) :D

Gość Buba ktora byla chuda
Czesc Mam podobny problem ,przez pol roku z 56kg zrobilo sie 70kg .Rozumiem cie poniewaz tez mialam dlugotrwalego dola ,lody ciasto i inne pocieszacze.Wygladam zle ,moze nie dla kogos kto nie znal mnie wczesniej lecz patrzac w lustro jestem na przemian,zla smutna,wsciekla,i zniechecona.Mam w domu sprzet do cwiczen jednak samej trudno o mobilizacje.Zamowilam sobie nawet SUPER specyfik na odchudzanie-kosztem zdrowia,lecz zrezygnowalam .Moze bedziemy sie nawzajem wspierac,byloby latwiej tym bardziej ze historie mamy podobne.Kompletnie nie akceptuje swojego aktualnego wygladu ,ciagle mam poczucie ze ja, to nie ja.

Gość dobry przepis
schudnąć możesz czemu nie sama jestem po dużym spadku wagi ale zastanów sie nad spodkaniem z nim zostawił wraca on nie jest wart nic moim zdaniem

Gość ciekawa jestem tego
uff to dobrze;) zycze zrzucenia niechcianych kilogramow i owocnego spotkania 🖐️

juhuu Właśnie mam taki zamiar pujść do fryzjera i coś zrobić dla urody ale wciąz brakuje czasu. A wyczytałam na Kafeteri o diecie Kapuścianej. Ponoć 5 kg w tydzień ;) moze coś z tego będzie ;)

Gość no pięknie
skoro raz stałaś się gruba to niestety nic Ci nie pomoże. przerobią Cię na hamburgery w mcdonaldzie :o niestety...

Gość ciekawa jestem tego
aaa przypomnialo mi sie cos faceci sa malo spostrzegawczy, raz mialam sytuacje, ze rozstalam sie z facetem na 2 miechy, w tym czasie mnie nie widzial, przytylo mi sie wtedy z 5 kg:O, jak sie spotkalismy po 2 miesiacach mowi "ales Ty mi zmarniala":P nie przejmuj sie, rozpocznij od dzisiaj rozsadna diete + cwiczenia i bedzie git:D

Buba ktora byla chuda Jasne mozemy się nawzajem wspierać, mi także było by łatwiej. I może wtedy coś z tego wyjdzie.

Mi niestety nie przybyło 5 kg a więceej. Ale tez mam taką nadzieje ze może nie zauwarzy. Ale sądze ze jeśli od dziś będę działać to może nie będzie tak źle... i rzeczywiście nie zauwarzy ;)

Gość Buba ktora byla chuda
Po diecie kapuscianej schudniesz tak4 kg ,lecz 2x wiecej w rownie szybkim czasie ci przybedzie.Nie stosowalam jej lecz polowa kolezanek w pracy experymentowala,kazda potem wyzywala na czym swiat stoi.Organizm po takiej diecie jest tak wyplukany i wyjalowiony ze wchlanie wszystko z podwojna moca chomikujac na nastepny kryzys.Zdecydowanie nie polecam.