Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nebescooca

Zrozpaczona GRUBASKA !

Polecane posty

Ta dieta dała mi promyk nadziei, lecz chyba tez jej nie zastosuje bo jakby mi przybyło 2razy tyle to nie wiem co bym zrobiła. :/

Gość Buba ktora byla chuda
U mnie niestety widac to golym okiem ,tym bardziej jezeli przybralam na wadze w tak szybkim tepie ,to cialo jest takie jak ...gabka,poza tym mam uczucie ociezalosci i czuje ze to nie jest mieso,miesnie,- tylko po prostu tluszcz.

ja piamiętam siebie jeszcze jako zgrabną kobiete. ale teraz czuje też zalegający tłuszcz. Poprostu czuję się jakby ktoś ubrał mnie w kombinezon pod którym kryje sie ja... ale nie mogę go ściągnąć.... ;( nie mam ochoty nawet wychodzić z domu, bo wydaje mi sie ze we wszystkim wyglądam okropnie, i wtedy sciagam wszystko z siebie wskakuje w dresik i do konca dnia nie wychylam nosa nawet na balkon.... ;/

Gość take a risk
WWW.XL-POZYTYWNIE.PL spróbuj zaakceptoweac siebie to i on zaakceptuje:)

Gość florentyna
Przez rok miał cię w nosie pomimo, że znał cię jako zgrabną dziewczynę. Nie ważne czy czy jesteś szczupła czy tez odrobinę ci przybyło. Ja się pytam da kOGO ty się w ogóle starasz??? Mówi ci to coś, czy przygotowujesz się na powtórkę z rozrywki? Jak słysze tekst, że facet twierdzi, że nie zapomniał przez ten rok, to zastanawiam się ile jeszcze kobiet będzie sie na to nabierało? To gdzie on był? Poczta przestała działać? Nie miał dostepu do komputera? Zapieprzyli mu komórkę? Olej dupka.

Nebescooca Ja zamowilam sobie nawet Meizitang nie wiem czy wiesz co to jest ,lecz zazywalam 4 dni i sie wystraszylam skutkow ubocznych , schudlam 2 kg.sa fajne cwiczenia na stronie fit mam zamiar zaczac od jutra pozatym nie jesc chleba i ziemniakow.

florentyna tak miał mnie w nosie. i jeszcze nawet sie nie pożegnalismy. była to taka piekna milosc... sama nie wiem czy rzeczywiscie nie okłamuje samej siebie..... :(

Gość florentyna
Piękna? On widać miał inne zdanie na ten temat. Facet ma cię kochać taka jaka jesteś. Chajtniesz się, urodzisz, a potem jeśli zostanie ci parę kilo wpadniesz w depresję, bo misiaczek nie jest zadowolony. A misiaczek sam zapuści brzuch, ale wymagania mu nie zmaleją. Słuchaj dziewczyno, w takim stanie w jakim jesteś teraz to ja widzę, że on sie do ciebie uśmiechnie, a ty zemdlejesz z wdzięczności. Rób co chcesz, ale po to ma się takie przykłady w życiu by sie czegoś nauczyć i siebie....I JEGO! Chcesz - prosze, daj sie prowadzić za rączkę komuś, kto raz olał.

No nie !jak mozna polubic siebie jesli w takim kombinezonie nie czuje sie soba.Dziewczyna nie prosi o to zeby ktos pomogl jej zaakceptowac sama siebie tylko o rady jak schudnac szybko,o sprawdzone sposoby i wsparcie.Dobrze sie stalo ze spotkanie ma byc celem poniewaz ja zmobilizuje.Doskonale cie rozumie czuje to samo.I nie chce schudnac dla pana na A B czy C po prostu zle sie czuje jako tluscioch,choc przyznaje gdybym miala taki cel bylobymi latwiej.

Buba ktora byla chuda ja też mam taki zamiar, od paru tygodni w ogole nie jadłam zimniakow. Ale co do chleba zaczynam kupowac ciemny. Dzisiaj zjadłam tylko jedna kanapke i jeszce nie jestem głoda. Staram sie tez rzucic palenie. Ale kiedy nie pale to zaczynam coś jeść... i tak zatacza się błędne koło. nie wiem niestety co to jest Meizitang, ale zamowiłam sobie kiedys tabletki odchudzajace. Zażywałam pare dni, i po tym strasznie bolał mnie brzuch dlatego zrezygnowałam z takich środków.

Gość grubaskaaa2
a ja to mam dopiero problem kiedys wazylam 55 kg a teraz 78 i to jest dopiero tragedia. Musze tez schudnac

florentyna Tak miłość jest ślepa i głupia. Co ja poradze na to że gdy raz pokocham to już zostaje. I nawet jeśli zranił mnie tak mocno. Trudno jest zapomniec kogos kto był kims tak ważnym... A co prawda Tobie lepiej jest patrzeć na to z boku.... :(

Jak na razie zajmij sie kilogramami,co bedzie potem to sie okaze .z cala pewnoscia poczujesz sie pewniej.Ja bylam bardzo pewna siebie i przebojawa osoba ...stracilam ta pewnosc siebie,poniewaz czuje ze inni obserwuja moja zmiane,i z cala pewnoscia komentarze nie sa mile.

grubaskaaa2 mozesz przyłaczyć się do nas, a mianowicie do mnie i do pani o nicku Baba która była chuda. Będziemy się nawzajem wspierać, razem może nam się uda

Gość florentyna
Też to przeszłam...nie raz. Ogłupia, to fakt. Ale czujesz sie jeszcze bardziej ogłupiona gdzy po latach wierności samej sobie i jemu w tej miłości okazuje się, że cudów nie ma i sztuka jest kochać kogoś tak wiernie, ale sztuką tez jest kochać siebie i szanować. Życze ci jak najlepiej, ale wiedz kiedy sie wycofać w razie czego, bo potem człowiek czuje, że sobie obciachu narobił. I jeszcze z doświadczeń....jak facet nie lata za kobietą, to rzadko udaje sie go sobą zauroczyć. Tym bardziej przy kolejnym podejściu. Oby Tobie sie udało. Z góry przepraszam za swoje podejście, może zbyt pesymistyczne.

Buba ktora byla chuda o tak! kiedyś czułam się tak samo, i czułam ze świat należy do mnie. z komentarzami spotykam się czesto od znajomych. nie od wszytskich ale znajdą się osoby co byćmoze w żarcie powiedzą : No kochana troszke ci przybyło gdzieniegdzie. Jednak mnie to nie śmieszy, a wręcz denerwuje... nawet kiedy pare dni cwicze i staram sie jeśc mniej czyje po sobie że maleję. Znowu usłyszę coś takiego i jestem przekonana ze moje starania sa do niczego

Gość grubaskaaa2
nebescooca z checia na prawde is eprzylacze a bym chciala od poniedzialku zaczac amerykanska teraz od dwoch tygodni jestem na 1000 kcal a w poniedzialek amerykanska

florentyna Przyznaję się sama przed soba, że zyję w zakłamaniu łudząc się że gdy się spotkamy wpadniemy w sobie w ramiona i będziemy zyli długo i szczęsliwie. Niestety ja zostałam tak zaprogramowana żeby być wierną do samego końca. Przez rok nikogo nie miałam bo niepotrafiłam pokochać. A on... wiem ze miał wiele kobiet, bo gdy rozmawialiśmy sobie tak luźnie powiedział mi to. A ja głupia powiedziałam ze nikogo nie miałam... czuję ze znowu oplata sobie mnie wokół palca... ale to uczucie silniejsze jest odemnie. Mówią że najlepszym lekarstwem na straconą miłosc i złamane serce jest nowa miłość... Szoda że na mnie to nie działa....

grubaskaaa2 No własnie też myślę o diecie 1000 kcl. Zauwarzyłas jakies zmiany po 2 tyg na tej diecie? Mam zamiar mocno sie trzymac jakies diety, tylko nie wiem której bo jest ich tysiące, a zalezy mi by w ktorkim czasie zrzucic pare kg.

Gość florentyna
Jeszce w zyciu zmienisz sie sie parę razy. Przemysl sobie to wszystko. Pare zawodów miłosnych, kilka niedocenionych gestów i nastapi w Tobie przemiana. Czy to ze złości, czy z poczucia traconego czasu. Też byłam taka romantyczna. Och, kiedy to było. To przykre, ale świat i my ludzie niszczymy rzeczy piekne i ideały. Potem wszystko jest brudne, przekalkulowane i monotonne, przewidywalne. Nie daj sie zapędzić w kozi róg.

Dokladnie mam tak samo.Zawsze bylam b zgrabna ,wzbudzalam ogolne zainteresowanie,teraz siedze w domu mam dyzurna zbroje(czytaj dres)i jesli mam gdzies jechac jest mi goraco robie sie zla i poddenerwowana.Jesli cwicze dwa dni i powstrzymuje sie od jedzenia ,to czuje jak mi obwody maleja.a potem zawsze jakas bomba pt. oooooo jestes w ciazy! lub no jak zdrowo wygladasz-i kicha wpadam w dol razem z lodami i slodyczami,i wszystko od nowa .

Buba ktora byla chuda O tak! dokładnie to samo! dzisiaj jest 29 stopni. Patrzę przez okno widze ludzi porozbieranych jak do rosołu. Dziewczyny w krótkich spudniczkach i obcislych bluzeczkach... jak nienawidze lata. Jeszcze znajomi ciagnął mnie nad wode... nienawidze tego... jeśli już poszłabym pływac w kombinezonie płetwonórka....

florentyna traktuje to spotkanie jako moja motywacja... spotkamy sie zobaczymy co z tego będzie... moze znowu wyjedzie i niebedzie go rok... a ja \"urosne\" o 20 kg

Przez dwa dni probowalam caly dzien podjadac warzywa,jakos to mi nawet szlo .Ja wiem ze dla mnie zabojcze sa slodycze ,poniewaz nie jem nic innego od czego moge tak puchnac.poza tym przeszlam juz glodowke,tez srednio polecam zmniejszyl mi sie metabolizm i choc chudlam szybko to szybko przytylam.Warzywa maja malo kalorii duzo blonnika i mozna nimi zapchac zoladek,poza tym gotowana badz grilowana ryba,piers z kurczaka to wazne gdyz cwiczac potrzebujemy budulca dla miesni ,gdy wyrobimy je troszke bedziemy wtedy szybciej spalac kalorie .Myslalam ze jak bede glodowac i cwiczyc to zaczne tracic tluszcz,nic bardziej blednego najpierw traci sie miesnie .W rezultacie cialo wyglada jeszcze gorzej,teraz jedzenie 5 posilkow dziennie jest dla mnie bardzo logiczne -zwiekszamy metabolizm .

zmieniam nicka jestem lilila

Często też urządzałam sobie głodówki. lecz potem jak zaczełam jeść to miałam wirzuty sumienia, byłam na siebie wściekła! własnie teraz mi burczy w brzuchu i zastanawiam sie czy skonsumowac zupke chinska. Moja kolezanka mowila że jadła tylko zupki i schudła

Gość grubaskaaa2
zauwazylam na pewn9 lepiej sie czuje i startowalam z wagi 82 kg to juz 4 poszlo w dol i na prawde usper sie czuje nie chodze glodna jak cos mi sie slodkiego chce to zjem, ale z umiarem. Moj zoladek sie skurczyl czuje sie na prawde super

Gość grubaskaaa2
o ja tez mialam czesto glodowki i cambridge tez mialam i nikomu nie polecam, owszem chudnie sie bardzo szybko,a le jak sie szybko tyje :) ja tez nie moge poatrzec jak jest cieplo dziewczyny na ulicy prawie porozbierane, na prawde tak chcialabym wyjsc w obcielej bluzce i spodnicy. Wiecie co dziewczyny ja wiem, ze w te lato juz nie pokazemy sie w spodnicy, ale co powiecie na to, ze postanowimy sobie powoli sie odchudzac, ale do nastpenego lata, zeby kazda do nastepnego lata osiagnela swoja wymarzona wage co wy na to?? podajemy rozmiarki, wage i nasz cel?? razem bedzie nam latwiej co??

Gość grubaskaaa2
chyba jednak nei macie ochoty :(