Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nebescooca

Zrozpaczona GRUBASKA !

Polecane posty

Tak tak ja mam ochote. I ciągle zyje w przekonaniu ze na następne lato wyskocze w obcisłej bluzeczce i spudniczce. ja waże 66 kg. Wciaz patrze na wage i boje sie na niej stanąc. mozesz mi podac ta diete 1000 kcl. moze i ja sprubuje?

Gość grubaskaaa2
nebescooca z checia ci podam, ale teraz jestem w pracy w domu to mam, ale niestety przez weekend nie bedzie mnie na komputerze moze przez chwile wpadn zeby zobaczyc czy dalej sie odchudzacie. Moja tesciowa przyjezdza na caly weekend fajnei co? :( ja tez zyje w takim przekonaniu, ze ja bede chuda, ze ja bede nosic super ubrania, a nwet nie wiesz ile mam ubran, ktroe sa na mnie za male. A wiec do roboty, nawet jak sie na cos skusimy to walczymy dalej. Nie mozemy glodowac, bo to nie przyniesie zuadnych dlugotrwalych skutkow. A wiec ja startuje z wagoi 78 przy 165 cm a moj cel to 55 kg najpier to moj cel 70 kg. :)

To ja buba ktora byla chuda Moze ustalimy wspolne menu? masz komputer w domu nebescooca

waga 66 kg. wzrost 168 cm. Cel: najpierw 60 kg potem 55 kg ZACZYNAMY ! PS. jestem głodna... i zastanawiam sie nad zupką chinska. ponoc sa nietuczace, a moja kolezanka na nich schudła

Gość grubaskaaaa2
moglibysmy ustalic razem menu, bardzo chetnie , ale dziewczyny mam nadzieje, ze bedziecie po weekendzie jak wroce :( mam nadzieje ze w weekend sie oderwe na troche na kompa

Gość grubaskaaaa2
zupki chinskie nie sa tuczace??na prawde??ja zawsze myslalam, ze one maja bardzo duzo kalorii

tak ja będę po wekeendzie. Dziewczyny macie Gadu-Gadu? tam mogłybyśmy rozmawiac sądze że jest to wiele wygodniejsze ?

Gość grubaskaaaa2
ohh dziewczyny ja zaraz prace koncze i ide do domciu i po tesciowa a dworzec jedziemy jeszcze ja bym w olala z wami zostac :)

Gość grubaskaaaa2
ja mam naswet jestem teraz na gg pod numerem 9070864 , ale bede tylko przez 5 minut jeszcze niestety

Zaczniemy od dzis czy od jutra?Mam kilka przykladow menu niskokalorycznych 1000kal itp.do tego bardzo proste cwiczenia jak na poczatek nie sa b meczace a za to b skuteczne.Cwiczylam jeszcze przed zapuszczeniem,szczegolnie ksztaltuja brzuszek.No i na efekt nie trzeba dlugo czekac a to dodatkowa motywacja.Wiec jesli bedziemy sie razem wspierac to mamy szanse nie wpadac w doly i trzymac sie jakos po uwagach typu dobrze wygladasz.

Dziewczyny zaczynam uśmiechac się do moinora :) możemy zacząc od dziś. ale niestety grubaskaaa2 musiała już leciec. Więc możemy później ją zapoznać z nasza dietką. co Ty na to :>

tez mam fajne cwiczenia na poślaki, piersi, brzuch uda. Sa naprawde fajne, po 2 dniach ćwiczeń miałam juz naprawde porządne zakwasy na brzuchu

Mam zresetowany komp.zaraz sobie sciagne gadu,mam internet w domu takze moge zaczac od dzis.ZUPKI CHINSKIE TO CHEMIOTERAPIA .kalorii ma w cholere i to pustych.

Lilia muszę juz leciec. Niestety obiwiązki wzywają. odezwij sie do mnie jeśli już będziesz miała gadu gadu mój numer to 5410163 będe dziś wieczorem to dopracujemy szczegóły :)

pomyslalam ze jesli jest sie w pracy na glodzie to jest problem i taka zupka to prawdziwe wybawianie ,tylko szkoda sie caly dzien meczyc po to by zupka nadrobic.Tak szczerze- bedzie trudno takich momentach kiedy jest sie bardzo glodnym i szybko trzeba cos zjesc

Gość LAURA000
Ja schudłam od 24 kwietnia do lipca 15kg....brałam adipex i teraz kiedy juz nie biore nie przytyłam apetyt mi sie zmniejszył.czuje sie wspaniale i polecam go tobie rowniez poczytaj na forum o adipexie ADIPEX - wymiana doświadczeń ZAKAZ OFERT HANDLOWYCH !!! ...sa tam plusy i minusy ale wiecej tam strasza.ja sie nie balam i sprobowalam i jestem bardzo zadowolona .Poleciłam innym kolezanka i one tez schudły i dziekowały mi za to ze je namowiłam.Zrzuciłam 15kg w niecale 3miesiace i mam rozmiar ciuchów z 42 na 38.Poczytaj o adipexie i zdecyduj sama...

Moge sie do Was dołaczyc? ;) Tez musze schunać, ok 6 kilo napoczatek, najlepiej do 1 wrzesnia.. Tylko pytanie- czy jest szansa? Najbardziej zależy mi żeby schudnąć z bioder, pupki około 10cm i z brzuszka około 13cm. No i z ud około 5cm ;) Pozdrawiam Was 🌼

Gość Kakaaaaa
Musisz oczywiście go przygotować, ze wygladasz trochę inaczej, by się nie rozczarował a swoja dwoga wziąźć się za siebie. Nie polecam diet, z własnych doświadczeń i obserwacji widzę, że żadko skutkują. Znajdź sobie więcej zajęć, dodatkowa praca, jakiś kurs itp. tak żeby nie myslec o jedzeniu i jeść mniej, mniejsze porcje. Na początku będzie trudno ale później sie przyzwyczaisz i nie będziesz głodna. nie masz aż tak dużej nadwagi. Powodzenia :)

Gość ttttttttsd
kochane jak ja wam zazdrioszcze tej wagi:( ja mam niedowage bo waze tylko 55 kg do 170 cm :(:(buuuu

tttttttst Ja zawsze bylam chuda a waga idealna w ktorej czulam sie ok to 56kg.moge cie pocieszyc ze byl czas kiedy wazylam duzo mniej tj 46-48kg.Wiec 55 powinno byc calkiem dobze przy twoim wzroscie

Gość klaksaa
Nebescooka może jestes z siedlec lub okolic??

Moze ktoras jest z okolic katowic ,mam w domu mnostwo \'\'narzedzi tortur\'\'razem to byloby mobilizujace bo tak to tylko sie kurza.

Gość klaksaa
Pytam dlatego bo ja jak sie odchudzałam i jadłam tylko zupki chińskie i schudłam pewnie ok 15 kilogramów w 3 miesiące

Własnie zastanawiam się nad zupkami. Są smaczne niedrogie... a i zawierają jakies 320 kcl. a co do tabletek odchudzających, jestem troche do nich nieprzekonana. Już chyba niechcę wiecej ryzykować...

Gość FORUM ___DIETY