Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam__25

Poznam fajną dziewczynę

Polecane posty

Gość babilonia
adam sobie poszedl...

wymagam jednego: żeby, u dziewczyny był na pierwszym miejscu ;-) Nawet najnowsza BMKa nie przycmi blasku oczek w których mógłbym się zakochac... ;-)

Gość babilonia
rozumiem, ja wiem, ze sie o tym mysli, ze sie tego potrzebuje, ale pelno w necie facetow, ktorzy szukaja dziewczyny na jedna noc i z gory wiadomo, ze chodzi im tylko o seks

Gość nic nie przycmi blasku
zezowatych oczek,ach:)

Gość babilonia
ale to dobrze, ze okresliles sie jasno, ze nie ukrywasz, ze to rowniez wchodzi w gre i ze nie piszesz rowniez, ze szukasz milosci, bo to przychodzi z czasem, nie da sie po kilku nawet spotkaniach okreslic, czy bedzie z tego milosc

Gość gość
hehehehehe, widze Cie, widze:P Ojejcia! Ja pasuje idealnie do Twojego opisu, tylko jedno sie nie zgadza: mi sie tylko wydaje, ze jestem zabawna:( 😭. Dodalam Cie:)

Gość babilonia
a czemu Ty wciaz o tych samochodach? czy naprawde masz az tak zle doswiadczenia z kobietami?

Nie ukrywam ze chodzi mi o seks. ALe napisałbym tak. Nie TYLKO o seks a już na pewno nie na jedną noc! Zresztą to zależy od tego jakie wrazenie zrobi na mnie dziewczyna. Moze być tak ze umówie się z zamiarem seksu. Poznamy się a dziewczyna mi się piekielnie spodoba i się zakocham ;-) Nic nie da się z góry przewidzieć!

Gość gość
Ja tam nie uprawiam seksu na peirwszej randce, a ni na drugiej, a ni na tzreciej, a ni na czwartej tez nie. Dopiero na piatej :classic_cool:

Pozdro: Ja tez nie mam zamiaru tego robić na pierwsze :-) Już wyzej pisałem czym dal mnie jest sexik. A i dlaczego łajzo? ;-)

Gość babilonia
moze wlasnie pozdrooo jest dziewczyna dla Ciebie, czego Ci zycze!!!!!

Gość gość
eeeee tam, gdzie ja dla niego! Za dlugo by na ten sexik czekal, znudziłoby mu sie:D

Gość gość
Mam ocenic? No okai, jestem nawet niezly towar, choc wole ognistych brunetow z zarosnieta klata, ale ogolnie spoko:D

Pozdro: nic by mi się nie znudziło. Zresztą tak jak pisałem to zalezy od osoby jaką poznam. Jeśli mi sie dziewczyna naprawdę spodoba myśłi o seksie uciekają gdzieś na bok... Ważniejsze stają sie inne rzeczy. CO nie znaczy ze sexiku w ogóle nie będzie ;-) ;-) ;-)

Gość gość
rany julek, mialobyc - jestes calkiem niezkly towar:D

Gość gość
Wiesz, ja z sex to po slubie dopiero:( Co Ty na to?:P

dobra spadam bo kończe pracę... Wolne do poniediałku. C U na Gronku ;-) Pozdrówki!

Po slubie mówisz?.. Jesli mówisz prawdę bym CIę tylko mógł cenić :-) GDzieś wartosci są dla mnie ważniejsze od popędu tylko on czasem życie utrudnia....

Gość do pozdro
przeciez masz faceta z ktorym omal nie zaszlas w ciaze po co ci Adam? gosciu nie sluchaj jej, ona tylko zwodzi, ma faceta z ktorym wezmie slub

Gość gość
do pozdro---> nie wezme z nim slubu:( Nie rob mi antyreklamy, lubie poznawac nowych ludzi dla roznych celow, niekoniecznie sexualno-matrymonialnych.A o tym sexie po slubie to zartowalam oczywiscie, dla mnie akurat to totalna glupota.

Gość do pozdro
Adam szuka kobiety w celach seksualno-zwiazkowych a ty tam czego? Juz widze, jak za plecami chlopaka lecisz umowic sie z Adasiem. Troche realizmu, pozdro. Nie ma co mowic na wiatr.

Gość gość
Kazdy ma swoje powody, by mowic lub robic pewne rzeczy, nie musze z tym powodow sie spowiadac przed kazdym. Nic zlego nie robie.

Gość do pozdro
ty flirtujesz i sie bawisz a moze on mysli powaznie? zastanow sie nad odczuciami innych madra pozdro

No łądnych rzeczy ja siędowiaduje. Szczerze powiedziawszy ja byłbym wściekły jakby moja dziewczyna takie rzeczy na necie odwalała ale z tej strony mi to nie przeszkadza... Do pozdro: No z seksem po ślubie to nie jest najlepszy pomysł ale taka wartość jak kochać i kochać się z jedną osobą w całym życiu kompletnie dziś zaniknęła....

Gość gość
Mam problem, pewnie dlatego tak sie zachowuje. Nie chce grac na niczyich uczuciach, toz nie zakochal sie we mnie Adam, o co tyle gadania!

Gość Spermochłon
A kuku !