przeniesienie 0 Napisano Sierpień 18, 2006 [18.08] 15:16 neg Jakiś czas temu doszlo pomiędzy mną a moim facetem do zblizenia ale nie kochalismy sie.. czy mozliwe jest zajscie w ciaze podczas \'dotkniecia\' sie intymnych czesci ciala a dokladniej lekkiego otarcia jego intymnej czesci o moją(nie wchodząc do srodka i nie doszlo do wytrysku), poza tym mialam wtedy prawdopodobnie nieplodne dni.. W ciagu ostatnich dni kluje mnie nieco prawy bok, mam tak co miesiac podczas owulacji, ale to trwa juz pare dni.. czy mozliwe by to byla ciąża..? [18.08] 15:18 lekarz ci pomoze idz do lekarza, to Ci powie co to jest ale watpie aby to byla ciaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alisssa20 Napisano Sierpień 18, 2006 niemozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahhahahahhahahahah Napisano Sierpień 18, 2006 to jest albo ciążą, albo wyrostek, albo jajnik cieszę się , że mogłam Ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemonii 0 Napisano Sierpień 18, 2006 dziewczyno a czy ciebie w szkole na biologii nie nauczyli jak sie w ciaze zachodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach