Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to bedzie po

JAK TO BĘDZIE U WAS PO? PYTANIE DO MIESZKAJĄCYCH PRZED ŚLUBEM ODDZIELNIE!

Polecane posty

Gość jak to bedzie po

Zastanawiam się jak bedzie u Was po weselu? Pytanie do mieszkających przed weselem oddzielnie- czy kupiliscie/wynajeliscie cos przed weselem zeby zaraz po sie tam wprowadzic? A meble? Wszelkie domowe urządzenia itd? Wzięte z domu rodziców czy moze mają byc dane jako prezenty? Dodam, ze u tesciow nie ma gdzie... ?!?!?!!?

Gość wszystko musi byc gotowe na PO

Gość brzdyl
Nic nie musi. Robicie jak chcecie , jak mozecie. Jasne , ze najfajniej to jak w bajce - po slubie wszystko czeka gotowe. Ale w zyciu to roznie wychodzi. Najgorzej to po slubie sie wprowadzic do ktorychs tesciow. Lepiej tak sobie zaplanowac slub , zeby byl juz kiedy wynajecie czy zakup mieszkania czy chocby jakiegos pokoju na poczatek byl zaklepany. Ale nie ma przepisu

Gość moze ktos jeszcze
?

Witam!! ja mam akurat takie szczescie ze moj narzeczony ma mieszkanie po dziadkach wiec nie musimy wynajmowac czy kupowac zrobimy remont przed slubem a pozniej sie tylko wprowdzimy mamy jeszcze pare miesiecy wiec mysle ze zdazymy pozdrawiam

Witam! Widzę że temat jak ściągnięty z mojegu życia.Przed ślubum mieszkaliśmy osobno i też nie mogłam sobie wuobrażić że mam się wyprowadzić ze swojego panieńskiego pokoiku gdzie było mi dobrze.Jednak to uczyniłam .Po zakonczonym weselu pojechaliśmy do domu moich teściów bo nasze samodzielne gnizdko było dopiero w remoncie ale jakoś daliśmy radę.Od 10.08.2006 przeprowadziliśmy się na swoje i muszę przyznać żejest to naprawdę piękne uczucie.Muszę dodać tylko jeszcze tyle że jestem mężatką od 02.06.06 i jestem szczęśliwa jak ch........

Gość piszcie piszcie kochani