Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kaśka

Jak przyspieszyc wzrost paznokci???

Polecane posty

Gość załamana kaśka

ratujcie dziewczyny,jak przyspieszyc wzrost paznokci?

Gość załamana kaśka
up :(

sa rozne odzywki na to np sally hansen na porost paznokci , lykaj tez moze jakies witaminki

Gość blixy
przedłuż paznokcie u kosmetyczki :)

Gość byłam kiedys
kiedyś był tu topik o zaletach olejku rycynowego. Może warto wypróbować

kup w Rossmannie serum z wapniem i witamina C z Lovely, kosztuje ok 5 zł i smaruj paznokcie kilka razy dziennie. mi po nim rosną genialnie i w dodatku kolor się poprawił ;)

polecam wsypywać sobie codziennie trochę płatków owsianych do jogurtu i jeszcze moczenie paznokci w oliwie albo oleju mi pomaga ale to wszystko zależy od tego czego brakuje twojemu organizmowi gdyż nasze paznokietki jak i włosy i skóra go odzwierciedlają :) powodzenia

Gość germanistka
złota odżywka Sally Hansen!!!! Wydatek dość duży;/ ale wydajna i działa rewelacyjnie!!!!! Bardzo przyspiesza wzrost paznokci, a do tego je odżywia i wzmacnia. Moje przestały się rozdwajać, stały się mocniejsze, bardziej elastyczne i lśniące. No i faktycznie bardzo szybko rosną!!!!! Naprawdę polecam!!!! (cena ok 45 zł)

Gość to jaaa
polecam takie serum na porost paznokci oriflame. naprawde działa!!!! a koszytuje o ile pamietam w regularnej cenie 19,90

\"A ja polecam: krem z bluszczem do rak i paznokci\" firmy Cztery Pory Roku. Wsmarowuje go codziennie w paznokcie i rosna jak szalone. Do tego lykam tabletki Silica i sa genialne: od kiedy je biore zaden paznokiec mi sie nie zlamal. A biore krociotko, 2 tygodnie chyba. Koszt: krem ok 5 zl, tabsy: 10zl za listek :) pozdrawiam

Gość milvaser
złota odzywka sally hansen - naprawde przysiesza, ale trzba regularnie stosowac plus balsam herba studio