Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę proszę

hej dziewczyny, proszę pomóżcie- życzenia ślubne

Polecane posty

Gość proszę proszę

Muszę wpisać kilka ciepłych słów do kartki, w necie są same durnowate wierszyki..:/ może któraś z Was jest już po i ma w pamięci jakiś krótki ale treściwy poemacik:)? Z góry dziękuję!!!

Życzę wszystkiego czego Wam trzeba : autostrady wiodącej do nieba bez żadnych ograniczeń prędkości ,do tego jeszcze ogromu radości z każdego , coraz szcześliwszego dnia , który spełnia Wasze marzenia. Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu talerza klusek i makaronu słońca bez końca , kwiatów pachnących , a tuz za oknem ptaków śpiewajacych. Każde z tych życzeń na pewno się spełni , ponieważ płynie prosto z serca głębi.

Gość no dzięki ale takie właśnie
czytałam w tym portalu..może ktoś jeszcze? :(

Gość zamiast oklepanych wierszykow
moze znajdz jakis ladny wiersz o milosci, a potem zwykle wszystkiego najlepszego, ja mam tak zamiar zrobic przynajmniej... sama pieknych wierszy nie umiem pisac to skorzystam z jakiegos dobrego autora:)

Gość zezwierzęcona
a to ktoś bliski, czy nie bardzo i piszesz te życzenia tak na "odpierdolsie"? bo w pierwszym przypadku radzę jednak ruszyć głową i wymyśleć parę szczerych słów od siebie, a w drugim przypadku bez różnicy - może być nawet durnowaty wierszyk z netu. :)

Gość życzenia
podaję stronke www.ewa.bicom.pl/zyczczenia/slub

Gość życzenia
www.ewa.bicom.pl/zyczenia/slub

Żyjcie wesoło i lat dużo, niechaj wszelkie troski Was ominą a chwile życia w szczęściu sobie słodko płyną. Szczęśliwym więcej szczęścia życzy... Z okazji Waszego ślubu życzę Wam dni szczęścia płynących bez znoju, a serca Wasze niechaj zawsze splata miłość i radość pokoju! Serdeczne życzenia składa... Żyjcie w nadziei, wierze, miłości. Niechaj Wam przez całe życie słonko świeci i miejcie radość i pociechę z dzieci! Z serdecznymi życzeniami w dniu ślubu... Żyjcie szczęśliwie tu na ziemi, niech Wam w miłości płyną lata, nie zaznajcie nigdy, co to smutek, troska, bieda. Niechaj przyszłość Wasza będzie zawsze piękna i szczęśliwa życzy... Młodej parze Boże stwóż, Życie z najpiękniejszych róż! Dużo szczęścia, własnej chatki, I tytułu mamy, tatki. Byście mieli tyle dziatek, Ile razem macie latek. Małe grube i pyskate niech pilnują swego tatę, by nie zamknął ich na kłódkę, sam nie poszedł zaś na wódkę. Szlocha mama, szlocha tata, Łezki widać w oczach brata. Siostra też że szczęścia płacze, A Pan młody? w górę skacze. I ogromnie się raduje!, Panna młoda mu wtóruje. Bo nim trzy kwadranse miną, Jedną staną się rodziną.

przed chwilą gdzieś je już pisałam jak dla mnie nie są durne \"Nigdy już nie poczujecie deszczu, Bowiem nawzajem będziecie sobie schronieniem. Nigdy już nie poczujecie chłodu, Bowiem nawzajem bedziecie sobie ciepłem. Nigdy już nie odczujecie samotności, Bowiem nawzajem będziecie sobie towarzyszami. Choć jesteście dwoma ciałami, Przed Wami tylko jedno życie. Udajcie się teraz do swojego domostwa I wkroczcie w dni waszej jedności. Oby wasze życie na ziemi było dobre i długie.\" błogosławieństwo Apaczów możesz skrócić :)