Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

mam 18 lat intensywnie pocwiczylam, ból serca, nudności, zmeczenie, boje sie

Polecane posty

co moglo mi sie stac? to prawda ze dawno nie cwiczylam, bo nigdy nie lubilam cwiczen i nie chodzilam na wf, ale ostatnio zaczelam cwiczyc i dzis pocwiczylam troche intensywniej (nawet bardzo) i wtedy sie zaczelo, strasznie szybkie bicie serca, ból, nudności i okropne zmeczenie, juz troche m przeszlo ale nadal mnie trzesie, czy to mogl byc zawal? co mi sie stalo nigdy wczesniej nie mialam kloptow z sercem

wiesz do czego służy rozgrzewka ? własnie do tego by nie mieć twoich objawów :) nie wolno tak nagle bez rozgrzewki a tymbardziej jak sie dawno nie ćwiczyło :O ojjj

Gość tralalalalalalalala
Jest bartdzo fatalnie?? Bo wiesz czasem jak cżłowiek biegnie np na wuefie na 100 metrow to czuje dokładnie to samo serce tak bije jak by do gardła podeszło chcce sie wymiotowac a zmeczenie cały dzien trzyma, ale moze twoje to naprawde cos niepokojącego. Powiedz rodzicom albo komus bliskiemu i jak co to jedz do lekarza . życze aby to było tylko zmęczenie :)

Gość tralalalalalalalala
tam miało być na 1000 metrów a nie 100 ;D

Gość jamnik 123
Twoje objawy moga być wynikiem spadku cukru po wysiłku. Takie objawy moga wystąpic także po wypiciu kawy. Wystarczy zjeśc coś słodkiego (nawet łyżeczkę vukru), wypić słodki napój, sok, zjeść owoc.

a czy to ze duzo nie cwiczylam gdy bylam mlodsza ma wielki wplyw na moje zdrowie i czy teraz moge jescze to naprawic??