Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona23

gdy facet moze 3 minuty

Polecane posty

Gość zrozpaczona23

:(

Gość nie powiem.....
wymienic na lepszy model:D

Gość takasobie...
ciesz sie ze chociaz 3 min moze albo zatrzymuj zegarek;)

Gość gość
Witaj w klubie:o

Gość aspartamica
sa prezerwatywy durexa ze srodkiem przedluzajacym stosunek. dzialaja... Moze to 5 minuty dotrwa :)

Gość gość
Potwierdzam, po tych gumach wytrwa 5 minut:o

Gość uyuyuuuuuuuuu
tylko nie kupujcie unimila max love! na 3 gumy pekly 2 ;/ durey jeszcze nigdy nam nie pekly.

Gość aspartamica
moj facet po tych prezerwatywach narzekał, że słabe doznania. Kupił je przez przypadek, generalnie nie ma problemów z przedwczesnym wytryskiem. Tak wiec mogą dla niektórych pomoc.

Gość uyuyuuuuuuuuu
moj tez moze 3, gora 5 minut :/ na codzien mi to nie przeszkadza bo i tak sie nawet porzadnie podniecic nie zdaze wiec mi nie zal. gorzej jak jest dluuuga ga wstepna, jak podnieci mnie tak ze az sie wije i chce krzyczec a on? wchodzi i moja radosc szybko sie konczy ;/ wtedy mam ochote plakac

Gość oliwia20...
a moj moze ze 20 i wcale nie jest fajnie, ja mam juz po 7-10 ogazm a potem tylko sie mecze..

gdy skonczycie pierwszy raz, to daj chlopakowi odpoczac z 10-15 minut (moze ten czas spedzic np na lizaniu Twojej szparki czy glaskaniu Cie po glowce ;) ) po czym \"uruchom\" go jeszcze raz i zycze milej zabawy... Jezeli facet ma swoje lata np i nie jest zdolny do dwoch stosunkow jeden po drugim, to mozesz mu pomoc nauczyc sie panowac nad wlasnym orgazmem- techniki sa opisane w praktycznie kazdej ksiazce dotyczacej seksu i seksuologii wiec nie ma sensu bym sie o nich rozpisywal :)

Gość uyuyuuuuuuuuu
kochamy sie codziennie, czasem po 2x dzienie jeden po drugim jak dla mnie niesympatycznie bo jka on juz skonczy i wiem ze jest 'zaspokojony' to mi juz tez jakos podniecenie opada

Gość uyuyuuuuuuuuu
poza tym za drugim razem to on moze w "nieskonczonosc" co mnie tylko denerwuje no bo ile mozna ;) a ja i tak i tak orgazmu nie bede miala bo podniecenie ze mnie ulatuje po tmy jak on skonczy

Gość Adi****
moj to w 3 minuty ma ale drugi orgazm jak mu robie orala, ale jakby pierwszy mial po 3 minutach to bym sie zalamala to moze gumka do przedluzenia stosunku ? jest cos takiego durex ma chyba

Gość Adi****
no albo niech cie rozpala minetka do 3/4 a potem skonczycie juz normalnie :)

uyuyuuu- to zrob mu najpierw loda czy dopiesc go reka ;P I daj mu te 10 czy 20 minut na dojscie do siebie- wtedy drugi raz nie bedzie trwal w nieskonczonosc. . . chyba ;) Pewnie wszystko zalezy od faceta... a mowilas mu w ogole ze za krotko seks trwa dla Ciebie i ze moglibyscie sprobowac cos z tym zrobic? ...o ile nie jest osoba przewrazliwiona ktora takie wyznanie zestresuje i sprawe pogorszy ;) Generalnie, jesli \"za drugim razem\" nie pomaga, to jak mowilem jest wiele technik zarowno przedluzajacych stosunek jak i uczacych partnera panowania nad wlasnym organizmem. . . dwie najprostsze sztuczki: *na poczatku, niech Twoj mezczyzna nie wykonuje ruchow do przodu i do tylu a okręzne, na boki- dla Ciebie bedzie to bardzo przyjemne a dla niego duzo mniej stymulujace *gdy zacznie mu byc przyjemnie, zastygnijcie w bezruchu na kilka chwil- jego podniecenie opada duzo szybciej niz Twoje... Gdy on bedzie juz letni, Ty bedziesz nadal goraca- majac troche silnej woli mozna w ten sposob przedluzac stosunek az do znudzenia ;P Dodatkowo, po kilku takich przerwach bedzie bardziej swiadomy swojego stanu i bedzie nad soba lepiej panowal... Mam nadzieje ze cos z tych wypocin Ci pomoze.......