Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 86

kobiece kształty!

Polecane posty

Gość aga 86

jestem mała chuda dziewczynka meczy mnie ze cały czas kazdy o mnie tak mowi! jestem cicha i boli mnie bardzo jak kazdy cały czas o mnie mowi jaka to ja jestem cuda. bardzo chcialabym wiec zmienic cos w sobie ale nie wiem za co mam sie wziąść probuje przytyc ale nic z tego nie da rady nie moge przeciez cały czas byc tak ponizana i odtracana od innych z powodu mojej budowy ciala ja naprawde nie wiem od czego mam zacząć. myslalam ze moze poprawienie kształtów by cos dało moze moglabym cos w sobie wyeksponowac ale nie wiem jak ja naprawde nie moge juz tak dłuzej zyc bojac sie gdziekolwiek wyjsc bo zaraz cos zacza do mnie mowic a wtedy ma sie zepsuty humor na cały wieczor. co moge zrobic cwiczenie moze jakieś albo?....

Gość wal ich
a swoje cialo bron - nie daj sie tak !!!!

Gość aga 86
tak ale bardzo chcialabym sama zmienic cos w sobie tylko ze nikt na tym forum nie jest mi jak widac w stanie pomoc

Gość Angelelele
ubieraj sie tak aby podkreslic rzeczywiscie to co masz piekne :) oczywiscie wszytsko z wyczuciem i smakiem :) moze ludzie zaczna zwracac uwage na to... a nie na Twe niedoskonalosci :) ladna fryzura, swieza cera... podkreslaj atuty!! :* trzymaj sie cieplutko i nie poddawaj!! :*:*:*:*

Gość dgdfgdfghdf
a ile wazysz?

Gość agasdfdf
wzrostu mam 150 cm:(

Gość co w sobie lubisz
i uwazasz ze moglays sie tym pochwalic?

Gość aga 86
wzrostu mam 158 i waze 38 i jesli mozliwe niech inni sie za mnie nie podaja

Gość dsasda
przestian odrzywiac sie tylko nasieniem chlopaka ..jedz cos kobieto

Gość dsasda a co cię obchodzi jej
dieta :P każdy ma prawo odżywiać się czym chce :P wracając do tematu: pytanie brzmi : "co moge zrobic cwiczenie moze jakieś albo?...." Odpowiadam na "albo" bo budowy ciała i tak nie zmienisz, mów każdemu aby pilnował swojego tłustego tyłka , albo niech zgłaszają reklamacje do rodziców :P

Gość dsasda
no tak ,ale czy dziecko moze długo pociagnąc na mleku matki?W miere jak rosnie juz samo mleko nie wystarcza..Tak samo jest i tutaj na samym nasieniu wagi nie zdobedzie..