Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarynka82

żadna sukienka mi sie nie podoba a jak juz to.....

Polecane posty

Gość zegarynka82

normalnie mam dość im więcej oglądam tym mniej mi sie podoba..w salonach odpadają bo wyglądaja koszmarnie , na allegro jak oglądam te sukienki to co 50-ta mi sie podoba....a jak juz jakąś znajdę to kosztuje 2000zł więc mysle sobie za tą cene kupie nową.....albo jest na drugim końcu Polski a kupowąć bez przymiarki to bez sensu..... ja chciałabym miec ja juz w szafie ..nie chce iść do ślubu w czymś co mi sie nie podoba....

Gość rada.....
no to masz problem :)

Gość basiag1981
tez miałam taki problem, az w pewnym salonie spodobała mi sie jedna: klasyczna, dół cały z tiulu bardzo szeroki, a góra gorset ale z ramiączkami i wysadzany kryształami, tył wiązany tak ze widać troche cialka. niby prosta , klasyczna, ale bardzo piękna i czułam sie w niej jak księżniczka z bajki. jeśli nie poczujesz czegoś takiego to nie kupuj zadnej sukni bo będziesz niezadowolona. pamiętaj ze to Twój wyjątkowy dzien i Ty tak własnie musisz sie czuć. jak sie potem okazało moja klasyczna suknia była najdroższa w całym salonie, ech...ale wyglądałam tak pięknie ze moja mama nie mogła mi odmówić jej kupienia. życze powodzenia, bądz cierpliwa a na pewno coś znajdziesz

Gość zegarynka82
tzn mam sie tak poczuc jak juz ją ubiore ...a jak widze ja na dziewczynie która ja sprzedaje i chcę ja mieć ...tzn. ze niekoniecznie tez musze w niej tak sluicznie wyglądać...:-(:-(

Gość basiag1981
a dlaczego nie możesz sama przymierzyc??? jesli nawet kupujesz od kogoś z ogłoszenia to warto sie umówic i zobaczyc , przymierzyc a nie od razu zakładac ze jak bedzie dobra rozmiarem to na pewno ją kupisz. jest bardzo duzo takich ogłoszen, wiec jest z czego wybierac. to tylko moje rady, ale zrobisz jak zechcesz. ja nie wyobrazam sobie zeby isc do ślubu w sukni która mi sie nie podoba , albo która nie pasuje do mnie i zle sie w niej czuje.

Gość anuśkaaaaaa
No co Ty prawie nic Ci się nie podoba? wydaje mi się że w sklepach jest jednak jaki taki wybór różnych fasonów. Chociaż właściwie to mnie też się niewiele podobało i to raczej te z droższych:) Ale za 2000 można kupić bardzo ładną suknię. A jeśli w sklepie nie podoba Ci się nic co mierzysz to przecież oni dopiero szyją te suknie i sprowadzają (chyba że chcesz od razu kupić), więc możesz powiedzieć co byś chciała zmienić w danej sukni, są też katalogi, też można sobie zamówić model którego nie ma w sklepie. Ważna jest też profesjonalna obsługa która dobrze doradzi. Ja na początku też chodziłam po sklepach i nie wiedziałam jaką suknię chcę, w jakiej mi będzie najlepiej. Jak trochę pomierzyłam to wiedziałam, że prosta klasyczna biała suknia będzie dla mnie najodpowiedniejsza. Powodzenia i trzymam kciuki żebyś znalazła dla siebie piękną suknię

Gość zegarynka82
dzięki dziewczyny za pocieszenie....mam nadzieję ze coż w końcu uda mi się kupić....

Gość iwi123
też tak mam. Koszmar w tych salonach.