Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agutka77

czy ktoś z Was kupował markowy podkład do twarzy na allegro?

Polecane posty

Co sądzicie o podkładzie L\'oreala true match który kosztuje 30 zł? postanowiłam go dzisiaj zakupić ze względu na to że ma niemieckie napisy i jest prawdopodobienstwo ze sprowadzono go z Niemiec. Bo tam L\'oreal kosztuje 50% taniej niż u nas... Czy ktos ma doswiadczenia z podkładami, czy to może być podróbka?? Po czym to poznac?

Gość envika
ja kupiłam parę miesięcy temu i na pewno nie byla to podróbka. Porownalam z tym w drogerii i nie bylo roznicy.

Gość bum tarara
myśle, że kosmetyki i perfumy z allegro to wszystko podróby

Gość bum tarara
od kiedy l'oreal jest made in Italy???

Gość lolka123
L'oreal ma fabryki w różnych krajach :) To ze w nazwie jest "l'oreal paris" to nie oznacza ze produkują to w Paryżu... Tak samo jak holenderska kukurydza nie pochodzi z Holandii, tylko tak po prostu się nazywa :) Co do allegro i podkładow - nie kupowalam.

Gość lolka123
a na moim podkladzie Maybelline New York jest napisane "made in France" :-P Tak to juz jest :)

a jest tu może ktos kto kupował na Allegro?.... a nie tylko \"słyszał\" że to podróbki.

Ja kupowałam kilka rzazy L\'oreala na allegro.Wczesniej mialam ze sklepu i ten z allegro niczym sie od niego nie różni :-) (pewnie kradziony za granica bo napisy po francusku :-)

a moze poprostu kupiony za granica bo tam kosmetyki sa czesto tansze - wiem bo sama kupuje :)

Gość luuuuuzik
Ja raz kupilam tusz do rzes na allegro. Nie bylam z niego zadowolona,bo byl suchy i...jakby uzywany,bo bylo go malo. Przy czym przyznaje,ze nie porownywalam go z oryginalem w drogerii. Natomiast kupowalam kiedys perfumy Aqua di Gio Armaniego, ktore w Sephorze kosztuja ok 200 zl- ja je kupilam za 60 zl. Wygladaly i pachnialy identycznie jak oryginalne.

Gość kaledonia
Wydaje mi się,że podkład jest ok.Ja kupuję podkład na bazarze i to są Ci sami sprzedawcy co wystawiają na allegro.Co z tego,że podkład "tylko" za 30zł?Lasting performance,o którym mówię podróbką nie był.Dużo kobiet kupuje na allegro.Czasem tylko się zdarza coś przeterminowanego(np tusze).Kupuje i się nie zastanawiaj albo kup na ryneczku wtedy będziesz mogła sobie obejrzeć i sprawdzić na własne oczy:)

Dzieki dziewczyny za wypowiedz :-) Wlasnie zauwazylam ze mnostwo ludzi kupuje na allegro, wiec chyba nie jest to jakies podrobione badziewie. Podkład juz kupilam, true match L\'oreala, zobaczymy co mi przyślą ;) Pozdrawiam 🌼

ja kupuje na allegro ale tylko u takich którzy mają opinię super sprzedawcy.wiem przynajmniej że mnienie wykiwa bo różnie z tym bywa...

No więc zakupiłam ten podkład na allegro i przysłali mi oryginał, z niemieckimi napisami :) Porównałam do próbki ze sklepu - i zero różnicy :) Wiec stwierdzam ze warto kupowac na allegro - prawie 20 zł zostaje w kieszeni. A wlasciciele sephory i duoglas\'a itp niech się ożenią ze swoim towarem w niebotycznych cenach....