Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeeeeeee

podłączenie do wieży innych urządzeń zewnętrznych

Polecane posty

Gość deeeeeeeee

mam pewnien problem, otórz bardzo często psuje mi się laser w wieży ;/ przez co nie mogłe słuchac płyt myslałąm nad podłączeniem urządzenia zewnętrznego np discman, czy jest to możliwe? i jaki kabel trzeba byłoby kupic? za bardzo nie wiem czy da sie coś podłaczyc innego niż odtwarzacz minidysków, którego nie mam i nie chce kupowac specjalnie, jak podłączyc odtwarzacz mp3 lub discmana, wejścia w wieży jakie mam to : DIGITAL IN (jedna wtyczka) oraz wejście i wyjście do odtwarzacza minidysków(razem 4 wtyczki) co tu zrobic?

Gość deeeeeeeee
ej no napiszcie, chyba ktos sie zna na tym:P

Gość straszne z was fajtlapy
no znam sie i co?

Gość deeeeeeeee
no i może mi pomożesz co z tym zrobić? broblem już wyżej opisałam i niewiem jak co z czym połączyc ;/ i czy sie w ogóle da :D pomożesz? z góry Ci dziękiuje :)

Gość deeeeeeeee
chciałabym słuchać muzyki z mp3playera czy discmana ale jak to zrobic, w wieżyu mam tylko dodatkową opcje minidysków wiec jak juz cos robic to tylko głosniki odpiąć? ej no nie wiem, co do głósników to jak je potem połączyc z discmanem np, bo kable to takie druciki i trzeba je wpiąć w jakis zacisk, a skad ta taki babel wezme czy jakąś przejsciówke z minijackiem i takim zaciskiem z drugiej strony? miałam nadzieje ze do wieży sie da to podączyc, ale nie znam sie wiec jak wiecie wiecej niż ja to pomóżcie ;d

Gość deeeeeeeee
ej no pisac!

Głośników nie ruszaj. Spróbuj odtwarzacza DVD, ma wyjście cyfrowe i odtwarza większość formatów audio.