Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie wolna

Dziwne???? prosze zajrzyjcie

Polecane posty

Gość prawie wolna

Mam taki problem:juz druga noc kiedy budze sie do lazenki odczuwam silny bol po prawej stronie brzucha boli cala polowa tak ze az trudno mi sie podniesc Zastanawiam sie czy to jajnik pecherz czy moze dzidzius na cos naciska Spie na lewym boku bo podobno tak powinno sie spac Jestem w 21 tc Troche sie martwie bo nie wiem co to jest Moze ktoras z was tez tak miala? Mam jeszcze pytanie odnosnie ruchow dziecka Czy ktoras z was tez odczuwala ruchy jako lekkie klucie lub pikanie ? Kilka razy w ciagu dnia mam cos takiego jakby sporadyczne kopniaczki:-) czasem wieczorem trwa to nawet przez godzine i jest w roznych miejscach Z gory dziekuje za odpowiedz :-)

Taki pikanie to może być czkawka... :) Mój lekarz uważa, że każdy niepokojący ból brzucha należy konsultować, więc jeżeli masz taką możliwość to zgłoś się do izby przyjęć jakiegoś szpitala położniczego lub swojego lekarza prowadzącego... W ciąży lepiej dmuchać na zimne... pozdrawiam!

Gość prawie wolna
dziekuje Jesli do poludnia nie przejdzie to napewno pojade do szpitala Mlej soboty:-)

Miałam podobne bólu leżąc właśnie na boku. Mój lekarz powiedział mi, że to naciskający pęchęrz. Ból odczuwałam silny i też nie mogłam się przekręcić z boku na bok. Najlepiej, gdy ktoś mnie popchnął na drugi bok. Pikanie to rzeczywiscie czkawka. Myslę, że nie masz powodu do niepokoju, ale lepiej skonsultuj to z lekarzem

Gość pikanie to
raczej czkawka :) moja mala miala kilka razy na dzien :) Jesli boli Cie brzuch to jedz do lekarza!! Bardzo wielce prawdopodbne, ze dziecko rozgoscilo sie na Twojej watrobie lub cny :-0 moja niunka mi siadla na nerce i to byl taki bol, ze raz w nocy pogotowie do mnie przyjechalo :( bol potrafil chwycic w najmniej oczekiwanym momencie (np na miescie) to bylo tak straszne, ze nie zapomne nigdy :( z mala bylo wszystko ok tylko postanowila mnie troszke pomaltretowac :)

Gość pikanie to
lub "czym innym" mialo byc :)

Gość a mnie tak boli wątroba

Gość prawie wolna
Dzieki dziewczynki :-)

Ja mam sposob na przekrecanie sie z boku na bok :) sprobujecie najpierw usiasc np z czyjas pomoca ( ja juz sie sama nie podnosze ) a dopiero potem polozyc sie na drugi bok, mniej boli :) ja jestem w 29 tyg z blizniakami, wiec bole miesni, naciskanie i kopanie mam podwojne :)