Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gingerhaired

Jaki typ chłopaka/mężczyzny najbardziej wam się podoba?

Polecane posty

Gość gingerhaired

Jaki jest wasz wymarzony facet? Jak ma wyglądać? Jakie mają być jego główne cechy charakteru?

Gość taki jak moj facet

Gość lissssssa
Ja marze o bardzo, bardzo umięśnionym kolesiu, bez włosow na klacie... uch

Gość blumsiennn
mi sie bardzo podobaja mulaci , latynosi , poprostu wysocy , ciemna karnacja , czarne wlosy , wysportowana sylwetka , ktos taki jak np Vin Diesel....:)

jesli chodzi o wyglad to musi byc zadbany, czysty i nie ubierajacy sie przypalowo tzn bluzki z wezem smokiem czy buty na koturnie a jesli o charakter to musi byc meski a jednoczesnie delikatny, musi miec swoje zdanie a jednoczesnie traktujacy laske jak ksiezniczke, musi rozpieszczac a jednoczesnie wiedziec kiedy przestac, pracowity, no i oczywiscie musi miec to \"cos\". no i jak wiadomo kobiety sa materialistkami i nikt nie zaprzeczy gdyz to mamy zapisany juz w podswiadomosci wiec facet musi miec cos , dzieki czemu kobieta poczuje sie zabezpieczona finansowo.... jak ma prace to juz jest dobrze

Gość Breta
Ja lubię wysokich, ciemnowłosych mężczyzn, którzy mają gobelin na klacie :-)). Musi to być facet z brzuszkiem (chudzielce mi się nie podobają). A cechy charakteru? Ciepły, "misiowaty", dobry człowiek z poczuciem humoru, domator. To mój ideał mężczyzny :-))

Gość blumsiennn
masz racje KAZDA kobieta jest materialistka , a niektore tak sie wypieraly, wypieraja , znam takie ......a teraz bez kasiury to by zyc nie mogly!!!!

Gość analina
1. z poczuciem humoru 2. czuły 3. wysoki ale muszę trochę te wymagania zweryfikować, bo za dużo chyba żądam skoro jestem sama..

Gość blumsiennn
:)

Gość Breta
Nohope - ideał składa się z kilku cech, które nam się podobają, a resztę akceptujemy, bo to co nam się podoba przyćmiewa resztę i daje żyć z cechami, które nam mniej odpowiadają. Moja babcia mówiła zawsze, ze u mężczyzny, który Ci się podoba - wypleń trzy cechy, których u niego nie znosisz, a resztę pokochaj - to będziesz szczęśliwa. Chyba ma rację, bo umiejętność kompromisu daje dużo więcej niż ciagła walka o przerobienie partnera na "swoją modłę". To nigdy się nie udaje.

Gość cherry loue
Ja jestem malutka, mam 160 cm wzrostu a podobają mi się faceci od 185 cm w górę, bladzi i ciemnowlosi. I oczywiście inteligentni... chociaż każda z nas wie, że nawet inteligentny facet jest na swój sposób facecko niedorozwinięty. i to by było na tyle!

Gość cherry loue
Breta, święte słowa!

a tak wogole to slyszalam ze ideal mezczyzny ma 90 lat, 60 milionow na koncie i 40 stopni goraczki

Gość muszelka_pks
jak Antonio Banderas!

Gość muszelka_pks
To jest najlepiej brunet ciemne oczy, ładna karnacja, ładny nos, fajna budowa ciała, tylko te długie włosy mi nie pasują:P

Gość ona85
Ja kocham na zabój mojego Dawidka !!!!

Gość no tak...
taki ze snów to bardzo wysoki brunet, a w rzeczywistości posiadam niezbyt wysokiego blondyna. sny tłumaczy się na odwrót:)

Gość a co mi tam............
wysoki ,dobrze zbudowany najlepiej brunet ale niekoniecznie.... z poczuciem humoru,taki z ktorym sie nie mozna nudzic , zładnym usmiechem i oczami od ktorych nie moge oderwac wzroku ,zadbany ale nie jakis metro bo to mnie nie kreci , ale mam wymagania :D a moj obecy facet ma tylko połowe tych cech:O;)

Gość jaki................

Gość jaki..........
wysoki 195 wlochatek, niebieskie oczy...........mniammmmmmmmmmmm;)

Gość pyzata Mańka
maczo! ma co wypić i ma co zapalić.

Gość mnie podoba sie
pantoflarza ale zaradny zyciowo wiem że to utopijny wzorzec:( niestety

Gość szybka zmiana zawodników
Zmień "pantoflarza" na "takiego który będzie mnie trochę szanował" i wszystko da się pogodzić.

Gość ochhhhhhh...
fizycznie: ciemna karnacja, ciemne włosy, brązowe oczy. Niezbyt wysoki, ale wyższy ode mnie. Ładnie zbudowany, z silnymi żylastymi ramionami i dużymi dłońmi. a jeśli chodzi o charakter: silny psychicznie, opiekuńczy, odważny, z poczuciem humoru mile widziane: umiejętność gry na gitarze i gotowania, zainteresowania humanistyczne ochhhhh.. no dziwne że nie moge takiego nigdzie znaleźć...:-p