Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikodem16

DORADZCIE MI COS!!! NIECIEPIE STANIKOW!!!

Polecane posty

Gość nikodem16

hej wszystkim!! mam 17 lat i wielki problem- nienawidze chodzic w stanikach. do tego mam bardzo maly biust ( 70A) wiec musze chodzic stanikach push-up jesli chce zebym wygladala na dzieewczyne. ale dla mnie noszenie biustonasza to prawdziwa katorga:( ubieram go tylko do do szkoly i wtedy kiedy gdzies wychodze. w domu nawet na nie nie patrze. dodam ze chcialabym bardzo nosic je caly czas tak jak inne moje kloezanki ale po prostu mnie denerwują, drapia i uwieraja pod piersiami choc mam juz wszystkie rodzaje i sa odpowiednio dobrane:( kupuje je w triumphie lub w innych markowych sklepach, nigdy na bazarkach. posze doradzcie mi cos po zwariuje dzieki wam pa pa

bez stanika wyglada sie super - zwlaszcza jak masz maly biuscik. ja mam miseczke b i czesto chodze bez stanika :)

Gość ala 26
myśle ze po prostu od nie dawna zaczełaś je nosić i skóra sie jeszcze nie przyzyczaiła.. ja kiedys na poczatku też takmiałam uwierało mnie wszedzie ale teraz po tylu latach nie wyobrażam sobie chodzić bez stanika czuje sie nie swojo bez niego hehehehe to jak moja druga skóra. napewno sie przyzwyczaisz. jest też możliwośc ze masz jakieś uczulenie czy coś takiego