Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue_eye

Czy mulaki musza miec wieksze powodzenie? /

Polecane posty

Gość blue_eye

Siemka ;) jestem nieposluszna 15 latka i wpadlam wpewien kompleks..w mojej szzkole jest dzieewczyna o imieniu Sylwia ;// ma ciemna karnacje ..czarne dlugie wlosy i piwne oczyy ..;/ kazdy chlopak sie za nia uganiaa ;// i prosi ja o chodzenie ona sie zgadaz a potem zuca dla nastepnego ..wkurza mnie to ze jjest taka ppewna siebie .i nie daje innym dziewczynom pokazac co potrafia...;/ co wy o tym myslicie dziewczeta ..co ja powinnam zrobic zeby poczuc sie lepiejj juz wszystko zroilam zebym i ja mila takie powodzenie ..pomalowalam wlosy na ciemniejszy koor chodze na solarium i kupialm sobie szkla kontaktowe w kolorze brazowymm ...:(

Gość no nie co to za porządki
Dorośnij najpierw :O

Nie przejmuj sie, u mnie w szkole też tak jest....:( Ale nie staraj sie do niej upodabniac ! Wtedy każdy bedzie Ciebie do niej porównywać... Bądź oryginalna ! Miej inny styl, wyglądaj inaczej i... nie baw sie ludźmi ! :) Pozdrawiam :D

Gość tytyty
Heh po pierwsze kto powiedzial ze takie dziewzcyny sie podobaja kazdemu pfff oczywiscie ladne sa brunetki opalone,ale nie kazdy ma inny gust i to ze jednemu sie podoba ona nie znaczy ze drugiemu tez.Napewno najwiekszym bledem jaki mozesz zrobic to podlanczac sie pod nia nasladowac ja podobna fryzura lub ciuchy a z tymi szkielkami to juz dalas po calej linni dziewczyno badz soba bo jak bedziesz tak latwo ulegac zludnym pozorom to nic z tego dobrego nie wyjdzie,mowie CI.Chcesz robic wszystko by ladniej wygladac? okej nie ma problemu nie jest to nic zlego ale rob to tak aby to byl Twoj wizerunek a nie skopiowany z kogos

Gość mgiełka.
hej. kazda dziewczyna ma cos w sobie co podoba sie innym. ty tez na pewno jestes ladan, tylko nie potrzebnie sie upodbnisz do tamtej, pomysl sobie ze jak ona cie zobaczy to padnie ze smiech bo od razu sie jarnie ze sie chcesz do niej upodobnic!!!nie rob tego!!!wylooozoooj:D