Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffeteeriuszka

Jakiej prostownicy uzywasz i w jaki sposob prostujesz wlosy

Polecane posty

Gość kaffeteeriuszka

Wlasnie sobie kupilam eldomu RW13. gimnastykuje sie zeby te kudelki swoje wyprostowac, rece polamie....

Gość tej samej
co Ty

Gość agast
Ja mam mpm ceramiczną. Moje włosy wymagają codziennego prostowania, więc najpierw mycie, odzywki albo maseczki potem suszenie i prostowanie. Tragedie, pół dnia na to tracę.....:(

Gość ambii
STALLMANA ceramiczna nie uzywam lakierów prostuje po myciu i wysyszeniu swieżo tuz po odzywce.Ehh siano.Planuje wyprostowac metoda X tenso 800 zł...br

Ja mam prostownice mpm ceramiczna Po umyciu wlosow, nakladam pianke lub odzywke bez splukiwania i susze wlosy. Potem uzywajac takiej spinki-grzebyczka podpinam wlosy u gory zostawiajac pasmo na dole. Spryskuje plynem Matrix do prostowania (w pomaranczowej butelce, do kupienia u fryzjera ok.40 zl). Prostuje, nastepnie odzielam kolejne pasmo, prostuje i tak az dojde do wierzchniej warstwy wlosow. W sumie to podpinam je ok 4 razy w ciagu prostowania. Dobry efekt mozna osiagnac zakladajac grube walki rzepowe swiezo po prostowaniu. Wlosy sa wtedy lekko podkrecone ale na koncach i pieknie uniesione.

Gość łiiiiiiiiiiii
no coz. ja uzywam prostownicy bosch. zaczynam prostowanie od grzywki, potem jedna strona glowy, druga , a na koniec tył. mam grzebien z metalowym szpikulcem na koncu i nim oddzielam pasemka, przeczesuje i przeciagam prostownica. mam dlugie wlosy, a wyprostowanie wszystkiego zajmuje mi około 10 minut :D serio serio