Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara08

błagam o odpowiedz

Polecane posty

Gość sara08

dostalam wczoraj krwawienie z odstawienia tabletek antykoncepcyjnych jednak podejrzewam ze moge byc w ciazy! kupiłam dzis test ciążowy pre test, i nie wiem czy jest sens go wykonywac teraz kiedy mam to krwawienie, czy moze on wykryc ciaze w takim wypadku??

Gość sara08
mam 21 lat i ni e wiem czy zrobic ten test czy czekac do konca miesiaczki

Gość warto sprobowac
nie ma znaczenia kiedy zrobisz,zrob teraz,po co sie denerwowac?

jak to nie ma znaczenia kiedy zrobi!!!!!!!!!!!!!!! WYnik przed terminem @@@ nigdzie jej nie wyjdzie, zwlaszcza jak jest naszpikowana hormonami!!!!!!!!!! Czekaj na termin okresu- jak nie przyjdzie wtedy dopiero rob test Powodzenia

Gość sara08
czesc! zrobilam ten test. mialam drugi dzien miesiaczki ( po odstawieniu tabletek) i wyszedl negatywny, robilam test wieczorem nie wiem czy to ma sens.... czy wierzyc testowi czy tez nie

a dlaczego podejrzewasz ze mozesz byc w ciazy skoro bierzesz tabsy? zapomnialas zazyc ktorej tabletki ? bo jesli nie to nie stresuj sie :) bedzie ok :) przechodzilam przez to wiele razy wiec wiem co mowie :D

Gość nasze społeczeństwo
robi sie coraz bardziej zacofane i głupie az przykro ze 21 letnia dziewczyna ma takie ograniczone myślenia

Gość sara08
obawiam sie, dlatego ze nie bralam tabletek od pierwszego dnia miesiaczki tylko od piątego. ponadto miałam uważac w te pierwsze dni, a kochalismy sie z moim chłopcem. czesto zdarzylo mi sie wziac tableteke ze spoznieniem 1-2 godziny, dodam jeszcze ze palialam papierosy i czasem tez piłam alkohol.

Gość ASienieczka
radze zrobic test albo isc do ginekologa..

Nie bardzo mi wiadomo co tez papierosy miałyby mieć wspólnego z tabletkami.Podobnie jak alkohol?

Gość zuzik16
smashm - jak by nie bylo to palenie papierosow i picie alkoholu ma negatywny wplyw na dzialanie tabsow anty.... a do autorki topiku: lepiej idz do gina!

Palenie może powodować zakrzepice szczeg.ólnie u kobiet po 35 roku życia, a alkohol może osłabić ich działanie jeśli zwymiotujesz go razem z tabletką. Poza tym hormony i tak mają taki wpływ na organizm , że kto by się przejmował drobiazgami:D Sara nie stresuj się, mnie też okres wypada jak mu pasuje:) Co bierzesz?

Gość sara08
bralam tabletki rigevidion, mialam wziac 2 opakowania pod rząd ale wzięłam niecałe to drugie, noi okres wystąpił, jednak nadal sie niepokoje, nie wiem mialam dziwne objawy takie jak sa prawdopodobne gdy jest ciąza, teraz objawy ustały, a dodam ze test robilam wieczorem