Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17-dziewica

JAK WYGLADAL WASZ 1-WSZY RAZ?

Polecane posty

Gość 17-dziewica

Dzieczyny/kobiety ---> powiedzcie mi jak wygladal Wasz 1-wszy raz. Bolalo? Krwawilyscie? Balyscie sie?Jak to wszystko wyniklo? Bo ja jestem ze swoim chlopakiem od 2 lat. On ma 20 lat, ja 17 i zamiezamy wspolzyc ale ja sie troche boje.. Prosze Was powiedzcie mi jak wygladal Wasz 1-wszy raz?

ja tez wiedzialam ze to on... nie bylo krwi, chociaz czulam ze jest ogromny.. no co? w koncu to pierwszy raz...:p

Gość chlopak84_nic
Moge powiedziec tylko tyle, ze ja i moja dziewczyna mielismy pierwszy raz razem, nie wiem cz to odbrze, ale tak bylo i sie z tego ciesze. Jestesmy razem juz od ponad 2,5 roku i on przyznala mi sie ze w pierwszym miesiac nie odczuwlama przyjemnosci, potem powoli przestalo ja bolec, nieraz tylko sobie pojekiwala, ale jakos tak po kilku razach zaczela sobie stekac a po 4 miesiacach miala swoj pierwszy orgazm. Ja powiem tyle gadaj chlopakowi ile ma wejsc i jak ma wchodzic niech cie slucha, bo my chlopy mamy przyjemnosci od razu za pierwszym razem i chcemy pchac na maksa, nie daj sie!!!!. Ja mam sowje w gaciach i nawet teraz musze uwazac na glebokosc, te jeki sa wynagordzeniem za wszystko i jak kobieta steka to i facet sie bardziej nakreca. ps. uwazaj na glebokosc i niech zacznie plytko i wolno, polecam na pierwszy raz - misjonarza, kontroluj predkosc i glepokosc poluz rece na biodra i blokuj go wtedy uda ci sie jak naj mnie bolesnie a nawet moze udac ci sie czerpac spora przyjemnosc:)

Gość 17-dziewica
Dziekuje Wam bardzo! Nawet nie wiecie jak mi pomogliscie! Oczywiscie czekam na dalsze wpisy :) PoZdRoOfFfKa :*

Gość sexy_sexy
ja krwawilam ... moj pierwszy raz byl pomylka. Mialam 15 lat. Z facetem o 3 lata starszym odemnie, nie chcialam ale uleglam. Trzeslam sie jak galaretka. A odbylo to sie w starym opuszczonym mlynie na wsi.

Gość ehh24
1988 ?? w tym wieku to chyba pilnie uczyłam się aby dostaćsię na studia, podobnie jak większość moich koleżanek..17 lat to za wcześnie, jak się boisz to po co ..Wiem , że i tak nie posłuchacie ale wierzcie kobieta czuje kiedy. Swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 21 lat z mężczyzną, który mnie niesamowicie pociągał. I wiedziałam, że chcę. Nie krępowałam się, nie bałam, nie bolało, a ON SAM TWIERDZIł żE OBUDZIł DEMONA SEKSU WE MNIE. aLE CHCIAłAM BYłAM GOTOWA bYłAM DOJRZAłA. w WIEKU 17 LAT SORKI NIE MOżNA MIEć POTRZEB...POCZEKAJ JESZCZE DZIEWCZYNO, NAWET JESLI TWóJ CHłOPAK NALEGA

Gość WYOBRAZNIA
ja mialm 16 lat....

Gość mam czarnego nicka ale...
bylo slicznie i romantycznie. nic nie bolalo, delikatnie bylo, zero krwii.

W moim przypadku było tak: ja 17 lat, on 20, bardzo tego chciałam i zainicjowałam sama, bo on grzecznie i cierpliwie czekał, było i czule, romantycznie itd - niby sama rozkosz, ale: BOLAŁO jak jasna cholera!!!!! Sorki, nie chcę straszyć - ja tak akurat miałam, ale to nie reguła przecież.

Gość quanti
nie chcialam tego, ale bylam z facetem juz rok a on strasznie nalegal, wiec sie zgodzilam, mialam 17 lat-glupia bylam bolalo strasznie, jakby mnie ktos zyletka cial-zaluje, ze to zrobilam, ze bylam slepa, przejrzalam na oczy dwa lata pozniej--ale lepiej pozno niz wcale....

ja już nie miałam błonki i było super w ogóle nie bolało a jak wszedł do końca to takie ciepło sie po mnie rozlało......kocham Cie Misiu :****

Gość 18 lat
mialam nie planowalismy tego, ot po prostu zaczelismy sie calowac i juz nie moglismy zatrzymac :) nic nie bolalo, nie balam sie, krwi byla kropeleczka :) bylo cudownie :))) zostalo wspomnienie.......ale za to jakie mile :)) nigdy tego nie zalowalam i zalowac nie bede :)))

Gość tak było...
miałam 23, on trochę starszy, nie bolało, nie było krwi, było do dupy - bo on okazał się oziębły i miał na seks ochotę raz na dwa tygodnie rzuciłam do, teraz jestem z innym i jest cudownie

Gość tak było...
tyle czekaliśmy, a tu taka kicha... buuu...

Gość Cyśka
Pierwszy raz mimo, ze z kochanym facetem bolal koszmarnie. Wydawalo mi sie, ze mnie rozerwie od srodka, ale chcialam zeby sie udalo za pierwszym podejsciem, a nie meczyc sie kilkakrotnie. Bylam na prawde gotowa. Krwi za pierwszym razem nie bylo, ale za to za drugim. Chyba dopiero wtedy przestalam byc dziewica w 100%.

Moj pierwszy raz przezylam w wieku 21lat,on takze 21. Bolalo strasznie i nawet go odepchnęłam bo nie dawalam rady chociaz zaciskałam ręce. Wkurzył sie troche, wyszedl za drzwi i jak przyszedl mial minke takiego psiaczka wiec powiedzialam mu tak: Zrob to do konca!! Wtedy wszedl i czulam tylko przebicie blony oraz krew.... Dzis juz nie jest tak zle, kocham seks i kocham Go...dzis jest moim mężem...

Gość kaasjaanka
Ja swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 19 lat ze swoim ukochanym, dla niego to też był pierwszy raz, miał 21 lat:) Wiem, że to był ten, z którym chciałam to zrobić i nie żałuję. Z powodu braku doświadczenia mielismy "małe kłopoty techniczne" np z włożeniem go we mnie:) ale dało radę:) Było romantycznie, słodko, długa gra wstępna, mizianie, całowanie itp:) Ale mimo to bolało oookropnie:( Kazałam mu nawet wyskoczyc z siebie, ten ból był nie do zniesienia...nie bolało przebicie błonki, nawet nie krwawiłam, ale miałam wrażenie że on mnie rozsadzi od środka...czułam że jestem bardzo ciasna a on taaki gruby...serio, nie chcę straszyć, ale ból był nie do zniesienia..chłopak nie chciał kończyć, kiedy zobaczył jak cierpię, ale w końcu chcieliśmy tego obydwoje i namówiłam go, żeby dokończył dzieła:) Dziś nadal jesteśmy razem, od tamtego czasu minęły 2 lata, jesteśmy ze sobą od 3 lat i jest nam cudownie..nasze uczucie kwotnie a sex jest boski:) pozdro dla wszystkich kobitek:)

Gość a jaaa
zrobiłam to swiadomie ja miałam 20 on 28 był juz po przejsciach wiec pomyslałam doswiadczony to bedzie super i było. Zerwałam z nim po 2 miesiącach bo poznałam mojego obecnego męza on był młodszy i lepszy w łózku ;)

Gość ec
moj pierwszy raz byl najwieksza porazka w moim zyciu do tej pory nie moge tego przezyc mialam wtedy 16 lat i bylam pijana i zrobilam to z kumplem

Gość hehehetth
głupia jestes dupa po prostu :)

do ech24.Napisalas \" w WIEKU 17 LAT SORKI NIE MOżNA MIEć POTRZEB...\"Wypowiadajac takie slowa nalezaloby zastanowic sie troche,moze troche poczytac i miec wiecej swiadomosci o otaczajacym Cie swiecie...

Gość cnotliwa_księzniczka
mój pierwszy raz był najlepszy ze wszystkich;) a mam z czym porownac;P nie chodzio orgazm bo potem tez byl wiele razy ale nigdy nie było juz w powietrzu czuc jakby wisiala magia zmieszana z miłościa;) bardzo lubie to wspominac;)nie bolało,nie krwawilam;)za to przez tydzien chodzilam tak zamyslona ze masakra;(to było niezaplanowane po 7mcach chodzenia w wieku 17 lat w wynajetym na te noc pokoju w hotelu(tan hotel nas musiał zmotywowac, potem bylismy tam jeszcze kilka razy i nadal drzy mi tamserducho) ;P nie załuje a z facetam jestem do dzis tzn prawie 5 lat;)))

ja mam 16 lat. nawet jak bylam dziewica kochalam rozne pieszczoty i wogle:D dlatego na sex zdecydowalam sie szybko. to bylo w lutym tego roku, bylam z nim 3 miechy. i to ja wyszlam z inicjatywa tego:) do teraz nie zaluje. mialam jush 3 partenrow do sexu, a po do pieszczot nie licze:P. Moj pierwszy raz? bolalo strasznie, ale nie krwawilam. KOCHAM SEX!!!:D

JAK WYGLADAL WASZ 1-WSZY RAZ? może był nim wielki głaz może był nim wielki Brat wtóż by zgadł, wtóż by zgat ?

Gość I masz 16 lat
???? Porażka....:O

udany, troche bolało ale tylko pierwsze trzy wepchniecia potem juz bardzo przyjemnie i jest coraz lepiej :) wiec sie nie martw sie tylko pamietaj że musicie chciec oboje a nie tylko on;) powodzenia