Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aparacia

ORTODONCI - RZESZÓW

Polecane posty

Gość Aparacia

Witam! Chcialabym wyprostowac sobie moje wstretne zebiska. Gdzie w Rzeszowie moge szukac pomocy?? Znacie dobrych ortodontow?? Ile kosztuje taki aparacik?? Bardzo prosze o pomoc :(

hej, ja nosilam aparat przez 2 lata, gabinet pani doktor Elzbiety Blotnickiej na Ofiar Katynia, szczerze mowiac to nie jestem zbyt adowolona ale z mojej wlasnej winy nie udalo sie dobrze wyprostowac zabkow, bo nie nosilam gumek i szyby dolnej itd... kosztowalo mnie to razem z 3 tysiace zlotych

wejdź na forum gazeta.pl. tam \"ortodoncja\", naprawde, super ogromna skarbnica wiedzy:)ja stamtąd sie wszystkiego dowiedziałam:)

Gość Aparacia
az 3 tysiaki?!?! :o nie stac mnie na wydanie takiej sumy:( a ile by kosztowalo wyrwanie zeba i wstawienie sztucznego?? wiem ze to radykalne posuniecie ale w moim przypadku mam brzydkie i oszczerbione tylko gorne jedynki pozostale zabki sa ok :(

Gość Aparacia
są tu jakies aparatki z rzeszowa??:(

Gość nikt nie ma
aparaciku??:(

Gość nikt nie ma
;(

usuwanie zeba to najgorsze co moglabys zrobic, ja tez mialam taki plan kiedys ale naprawde nie warto usuwac zdrowych zebow, niestety leczenie zebow aparatem jest drogie i co najgorsze nie zawsze warte wydanych pieniedzy, ja bede znow musiala wydac kilka tysiecy bo to wszystko nie jest tak jak powinno byc i bola mnie sczeki

Gość nikt nie ma
ehh:( zapisalam sie do ortodonty do dentaru ale dopiero na 18 wrzesnia :( zastanawiam sie czy ta blotnicka nie przyjelaby mnie wczesniej :( czy jest sens zakladac aparat jak mam krzywe tylko 2 ząbki? :(

Gość nikt nie ma takich problemow
up

Gość esther18
sama nie wiem, to zalezy ktore zabki masz krzywe, ja mialam z przodu dwojki wystawione za bardzo do przodu a jedynki do tylu i niby dobrze mi to zrobili, bo przynajmniej nie wstydze sie usmiechnac

Gość gość
Ja zęby leczę w tym gabinecie https://www.filldent.pl/ i powiem szczerze, że kilku stomatologów odwiedziłam już w Rzeszowie, ale tam panie doktor najlepsze.

Gość gość
Witam, szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie zajmującego się trudnymi przypadkami zębów zatrzymanych.