Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic

co mu odbilo??!!

Polecane posty

Gość nie wiem co zrobic

:((( mój facet chce, żebym udawała gwałt podczas seksu :(...odbilo mu? chyba powinnam zacząć sięgo bać

To nie jest normalne!! A poza tym jak masz udawac gwalt??? Nie kumam jak mozan udawac gwalt.Przeciez chcesz sie z nim kochac to niby czemu i jak masz sie bronic przed tym?? Odbilo mu!!!

Gość nie wiem co zrobic
a jak mam z nim o tym porozmawiac?? kurcze do tej pory wszystko bylo wspaniale a teraz nagle taki tekst, po 5 latach razem :(...to wogole do niego nie podobne. a moze naoogladal sie czegos z kolegami z pracy nie wiem...kurcze co ja mam zrobic :(

Gość nie wiem co zrobic
nrazie to ja sie brzydze wogole na niego spojrzec, kurcze tak go kocham mocno, tak wszystko bylo idealne, i nagle wczoraj taki tekst jak sie kochalismy...a moze to nie zupelnie o to mu chodzilo?moze potrzebuje troche brutalnosci, zaostrzenia...jejku nie wiem...boje sie, musze ochlonac...narazie nie chce z nim rozmawiac, cigale mi pisze czemu sie nie odzywam...no coz i tak bede musiala sie odezwac...ale jak mam sie zapytac? sluchaj co ci odbilo? skad takie mysli?...no musze wiem, ale narazie to sie brzydze :(

Nigdy nie mow takiego tekst : co ci odbilo? Spytaj normalnie. Dlaczego tego chce i skad ten pomysl ale nie gadaj z nim o tym przez telefon tylko osobiscie. I nie wyskakuj z tekstami ze on jest chory, ze mu odbilo tylko spokojnie zapytaj. Moze chcial zebys stawiala troche oporu.Ale w jakim celu...nie wiem. Pogadaj z nim. i odezwij sie do niego.Bedzie dobrze.Ale pogadaj z nim o tym jak troche ochloniesz;)

Gość nie wiem co zrobic
dzieki Unitra, moz efaktycznie to zabrzmialo tak dziwnie, a chodzi mu o cos innego, napisalam mu zeby przyjechal po 17, zobaczymy

no to zycze udanej rozmowy ;) i nie martw sie. Jak ci juz wytlumaczy czemu tego chcial to mi napiszesz oki? Bo jestem ciekawa ;) I pamietaj... TYLKO SPOKOJNA SZCZERA ROZMOWA ;)

Gość nie wiem co zrobic
oczywiscie odpisze, tak po 21...mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze

Ja jestem pewna...wkoncu jestescie ze soba tyle czasu... Bede czekac az napiszesz;)

Gość hehe bij go
podczas tego udawanego gwałtu,moze jak mocno jebniesz w łepetyne,wyjda mu takie chore pomysly z głowy.....rewelacyjnego orgazmu zycze;)

Gość mode twoj
facet chce jakiego urozmaicenia, mysle, ze nie powinnas sie go obawiac i ze generalnie demonizujesz

Gość nie wiem co zrobic
ciekawe co ty bys pomyslala jakby twoj facet z takim tekstem wyskoczyl...no mozliwe ze szuka urozmaicen, bo ciagle to robi, juz wiele rzeczy robilismy, ktore faktycznie dawaly nam satysfakcje, no ale nie takie cos? przeciez to ochydne, tzn no przerazajace, dzis bede wiedziala co mial na mysli, i czego pragnie...

Ja ci mowie najlepiej jego samego zapytac i bedziesz pewna co mial na mysli

Gość hgdhdh
Przecież udawany gwałt to nic takiego. Facet zwyczajnie chce abyś podczas stosunku trochę się broniła, może płakała, prosiła go aby przestał, wyrywała się, mówiła nie. Pewnie też chciałby abyś przed nim uciekała, on cię łąpie, rzuca na łóżko, ostrzej ściąga ubranie, albo nawet rozrywa koszulkę, no i mocniej współżyje z tobą znaczy ostrzej. Podczas stosunku kiedy kobieta się wyrywa to jest trzymana za ręce lub za tułów lub też po prostu wiązana. Wszystko to oczywiście na niby i tak aby nie bolało - to nie jest jakiś brutalny gwałt. Jeżeli cię to przeraża to w każdym momencie można to przerwać.

No nie wiem - z jednej strony zabawy łóżkowe fajna sprawa, ale z drugiej, na Twoim miejscu zaczęłabym faceta podejrzewać o skłonności do przemocy.

Terrax--> popieram i to samo pomyslalam.Zaczelabym sie go troche bac jesli dalej by napieral na to zeby ona udawala gwalt...

Gość może po prostu naczytał się
Kafeterii i podobnych for internetowych, gdzie kobiety mówią, że zaspokaja je tylko ostre rżnięcie, facet musi być agresywny i mieć 25 cm we wzwodzie plus przyprowadzić kolegę, który ją jeszcze załaduje w tyłek:o No sama poczytaj to forum i sie zastanów... SKoro jesteście razem już tyle czasu i było ok, to może z nim o tym pogadaj, a nie z jakimiś psychopatami z internetu?:o

Gość albo może chodziło mu o to
żebys to ty udawałagwałt, tzn,. wepchnęła mu mopa w tyłek na przykład??:)

Gość nie wiem co zrobic
hmmm chyba zakonczylo sie dobrze. Moj facet powiedzial, ze ma dosc romantycznych i namietnych uniesien i potrzebuje ostrosci, nie chce zebym sie opierala itd, chodzi mu zeby on byl ostry a ja poprostu ulegla...dziwni sa faceci, to nie problem, wiec moge spelnic jego marzenie, poporstu on uwaza ze ja za czesto dominuje, wlasciwie zawsze i to on w koncu chcialby pokazac na co go stac...ale nie rozumiem, kurcze przeciez mial cudownie, przeciez umial przejac paleczke..fakt ze to ja seks dostosowuje do swojego tempa, ale chyba to nic zlego prawda?? :(

Gość nie wiem co zrobic
w sumie to az nabralam ochoty na ostrosc z jego strony :P

Gość bonk
NIE ROZUMIEM TAKICH LUDZI JAK TY. przeciez to logiczne ze kazdy chce cos urozmaicic w swoim zyciu... i dlaczego odrazu bac? a moze bys sprobowala?? troche weny tworczej nie zaszkodzi.. najwidoczniej zwykly sex mu sie znudzil.... pokombinuj troche zeby mu bylo dobrze

Gość nie wiem co zrobic
ale jest mu dobrze, tylko chce zebym przestala dominowac, zeby mogl mnie jednym slowem "wyjebac" a nie ja go

Gość Szczerza_zainteresowana
facet kombinuje i tyle - może poczytał trochę o seksie w Japonii??? Przecież tam najwięcej nie płaci się za zwykły seks, ale za włosy łonowe prostytutek oraz za burdele autobusowe, w których nastolatki są przebrane za uczennice podstawówki i gdzie facet na niby taką gwałci w środku komunikacji miejskiej...

Gość nie wiem co zrobic
nie...raczej watpie... :/, nie lubi azjatek, wiec raczej takich filmow, czy artykulow nie czytala, a poza tym nie chodzi mu o gwalt, chodzi mu o dominacje. hmm wiec jutro niech sie stanie ;D...tylko....hmmmco mam lezec poprostu z rozlozonymi nogami i juz? :/...kurcze, a moze jemu powiedziec zeby to zaaranzowal??

Gość Barokowa Raszpla
Nieprzejmuj się.Moj Marian lubi kiedy udaję nieżywą.Wtedy bierze mnie siłą 100N przypadającą na każdy centymetr mojej rudej psioszki. P.S. Mam włosy na plecach.