Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgalapolskacala

kreatywny fryzjer Białystok

Polecane posty

Gość malgalapolskacala

witajcie :) kogo możecie polecić? odwdzięczę się namiarami na moje dotychczasowe fryzjerki - sa świetne, ale potrzebuje świeżego spojrzenia ;)

Gość mmmbialystok
Ja chodziłam do fajnego. Damian Zabrocki na Warszawskiej 5. Mały żółty budyneczek naprzeciwko antykwariatu. Tel.7436569 Ja chodziłam na strzyżenie i zawsze byłam zadowolona, podobno dobrze farbuje. Płaciłam ok. 40zł

Gość puchanka
Też poleciłabym "Dom Fryzur" na Warszawskiej.Czesałam się tam na swój ślub.BYłam bardzo zadowolona.

Gość a ja chodzę
tam gdzie tanio i blisko: aktualnie do Zakładu Fryzjerskiego ASIA na Warszawskiej 81 lok. 10 Czesałam się u niej dwa razy na różne okazje i byłam bardzo zadowolona ...mam krótkie włosy za uczesanie płaciłam raz 16 zł a raz 20 zł Strzyżenie coś ok 15 zł

Gość ibiza_sunny
Kreatywny i profesjonalny, według mnie AGNES (ul. Pogodna). Dla zainteresowanych, to jest strona tego salonu - www.agnes-salon.pl

Fryzjer Białystok? Najlepszych fachowców z Białegostoku, prawdziwych wirtuozów nożyczek, znajdziecie w serwisie www.NaszaUroda.pl Oprócz szczegółowych opisów i galerii zdjęć znajdziecie tam również opinie klientów, którzy przecież najlepiej się orientują, czy dany salon fryzjerski warto polecić. Jeśli znajdziecie już odpowiedni dla siebie salon fryzjerski, to za pomocą zamieszczonych dokładnych danych teleadreowych w szybki i łatwy sposób skontaktujecie się z salonem i umówicie na wizytę Znajdź najlepszego fryzjera w twoim mieście wspólnie z serwisem www.NaszaUroda.pl

Gość czcarnulkaa
A ja dzieki kolezance trafilam do fajnego salonu FRYZJER CAFE na ulicy warszawskiej dziewczyny robia swietnie wlosy a szczegolnie taka brunetka z dlugimi wlosami doradzila mi fajny kolorek a sciecie genialne moje kolezani z roku tez sa bardzo zadowolone posdrawiam