Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka

Biżuteria ślubna

Polecane posty

Jaką będziecie miały biżuterie na wszym ślubie moje drogie Panny Młode? srebro , a moze złoto albo sztuczna biżuteria???

Moja biżuteria jest ze srebra połączonego z perełkami :) zrobiła mi ją Zabulina :) robi cuda ze srebra :)🌻

Gość onaet
A ja nie wiem, nie mogę się zdecydować. Mam bardzo skromną suknię ecru i nie wiem co do tego: srebro czy perły? Złota nie chcę. Ech... same problemy

a ja słyszałam ze perły to łzy, ale moja mama miała diadem z pereł i jest szczesliwa, wiec to chyba bzdury

ja będę miała diadem srebrny z kryształkami i tak sobie pomyslałam ze do tego pasuje tylko jakis skromny naszyjnik i kolczyki. nie wiem czy pasuje bransoletka, poza tym będę miała złotą obrączke i pierścionek zaręczynowy a ja nie lubie mieszac złota ze srebrem i co mam teraz zrobic. Moze jak będę miała tylko u góry srebro czyli kolia , kolczyki i diadem to nie bedzie sie tak rzucaac w oczy, a bransolete sobie daruje.

Gość Przesąd o perłach
dotyczy pereł prawdziwych, które zrodziły się z cierpienia. Ja miałam śliczny naszyjnik ze sztucznych. I perełki w uszach. Do tego biała róża wetknięta za ucho. Koniec ozdób. Piękna, sromna suknia w kolorze granatowym. Super .

Gość bleee granatowa suknia
i pewnie do tego granatowe paznokcie????bleeeeeeee

Gość Przesąd o perłach
Zapewniam cię, że nie miałam granatowych paznokci. Suknia była przepiękna, wyjątkowo elegancka, z klasą i na pewno nie byłoby cię na nią stać :P ani finansowo, ani PRZEDE WSZYSTKIM mentalnie, ćwoku.

czyli sprawa pereł sie wyjaśniła i bardzo dobrze bo tyle jest pięknych ozdób za sztucznych perełek

Gość dziewczynki zobaczcie to
www.sklep.wavellit.pl Super ślubne zestawy. Na palecie kolorów wybierasz biały i do wyboru, do koloru.

Gość perełki to przynoszą nieszczes
cie ale tylko podarowane. A na slubie oznaczają łzy szczescia :) moja ciocia jest jubilerem i tak mi mowila :D

ja mam znajoma, ktora robi piekna awangardowa unikatowa bizuterie i raczej nie kupie nic w sklepie, tylko u niej

Gość chciałabym kupic sobie
taką pajęczynke (niektórzy nazywaja to mgiełką) ale nie z pereł tylko z cyrkonii. szukam i szukam i nie moge znaleźć. czy ktoś moze widział gdzies taką. w jakims sklepie internetowym? cos takiego tylko z cyrkoniami i nie az tak duzo tych cyrkonni jak tu koralikow; http://www.allegro.pl/item297347825_naszyjnik_klipsy_kolczyki_karnawal_studniowka.html

ja sama mam problem, jakoś cięzko mi trafić na coś ciekawego co pasowałoby do sukni http://www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=1&item_id=1803&cmd=show_item&gallery_id=&shift=4 jak sądzicie? Pierwsze o czym pomyślałam to bladoróżowe kryształki, ale pan pracujący w sklepie z biżuterią odradził mi mówiąc, ze powinnam mieć coś bardziej eleganckiego.... nie wiem :(

Gość może tiulowa biała obroza
z kwiatem z rozowych kryształów albo takim krysztaowym haftem?

a mogłabym poprosić o zdjęcie jak by to mniej więcej wyglądało?

nie mam zdjęcia :( tzn poszukam :) ale zawsze mozesz zajrzec do działu praktyczne informacje na temat wylęgarnia pomysłów, tam robią bizuterię na zamowienie i moze cos Ci doradzą

Ja widziałam piekny komplet u KRUKA. srebro z cyrkoniami - kolia plus branzoletka (do tego przecenione), ale nie moge sie zdecydowac czy chce miec cos na szyi czy w uszach, bo to i to wydaje mi sie przesada i czuje sie jak choinka :-(

Gość upupupupupupvgcbcf

Dziewczyny doradzcie mi jaka bizuterie kupic do pronovias Obelix, bo naprawde juz nie wiem :(

Gość pfff co za znawcy o jeny
a co myslcie o perłach hodowlanych? pzeciez nie powstwaly w cierpieniu