bławatek 0 Napisano Sierpień 20, 2006 Witam.Poszukuję dobrego,kompetentnego dermatologa z Krakowa.Może możecie kogoś mi polecić? moim problemem jest trądzik .poszukuję lekarza który mnie wyleczy z niego,a nie bedzie zerował tylko na moich pieniądzach i zdrowiu. pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bławatek 0 Napisano Sierpień 20, 2006 do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiili 0 Napisano Sierpień 20, 2006 Ponoc na Szwedzkiej jest dobra lekarka , ale nie znam szczegółów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2018 Ponawiam pytanie.Szukam dermatologa specjalizującego się w trądziku dorosłych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2018 W takim razie proponuję kontakt z panią doktor Lidią Rajzer: http://drlidiarajzer.pl/ Ma bardzo duże doświadczenie. Pracuje w przychodnia na ulicy Borkowskiej ( jest to jej prywatna klinika, w której wykonywane są również rózne zabiegi na twarz). Specjalizuje się w trądziu dorosłych. Aktualnie jestem jej pacjentką i mogę tutaj śmialo napisać,że stan mojej cery znacznie się poprawił od czasu od kiedy stosuje przypisaną przez nią terapię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JOVVITKA1 Napisano Wrzesień 12, 2018 Ja byłam u Pani Aleksandry Szlachcic tutaj masz kontakt http://dermatologholistyczny.pl z pewnymi problemami, wcześniej miałam wizyty u innych lekarzy ale nie potrafili pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikola9217 0 Napisano Maj 4, 2020 Korzystałam z usług pani Renaty Budzisz, polecam jak najbardziej dla osób które szukają dobrego specjalistę za normalne pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Maj 15, 2020 z właśnych doświadczeń polecam ci doktor drożniak-konstanty, która przyjmuje w krakowskiej klinice vesuna. mi pomogła uporać się z przebarwieniami na twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna Adamaszek 0 Napisano Marzec 12, 2023 Myślę, że temat jest nadal aktualny. Ja ostatnio miałam przyjemność być u świetnego dermatologa w SCM estetic, u doktor Joanny Sułowicz. Diagnozę postawiła dopiero po badaniach, terapia w 100% skuteczna. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarta 0 Napisano Maj 2, 2023 W LK Med w Wiślanych Tarasach jest Świetny dermatolog. Miałam tam usuwane znamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach