Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelka20wawa

nie mam ograzmu pochwowego!!!

Polecane posty

Gość Ewelka20wawa

Dziewczyny, jesli któraś z Was tez nie może dojść podczas stosunku to odezwijcie się i powiedzcie ze nie jestesm sama!:(

Gość wfqef
ja też nie

Gość wawka
Szczerze swpółczuję to największa rozkosz dla kobiety, ale wymaga praktyki i cierpliwości

Gość Ewelka20wawa
mOZE MI DORADZISZ CO MA ROBIC ZEBY GO MIEC?:)Mozna sie tego nauczyc??:)

Gość ojojaa
orgazm to orgazm

Gość oooooooooooooooo
cwicz miesnie kegla tzn. rob cos takiego jakbys probowala wstrzymac mocz no i wazna jest odpowiednia pozycja, ja nie w kazdej mam orgazm... zazwyczaj mam w tych w ktorych ja rzadze, no i od tylu

Gość wawka
ja mam w pozycji klasycznej z poduszką pod pupą i mocno rozkraczonymi nogami...mówię to działa, tylko facet nie może być krótko-dystansowcem, bo można nie zdążyć :D

Gość oooooooooooooooo
a ja wlasnie w takiej klasycznej nie mam, mysle ze kazda musi znalezc swoja pozycje, trzeba probowac do skutku :D

Gość Ewelka20wawa
DZIEWCZYNY W TAKIM RAZIE JESZCE JEDNO PYTANIE....chyba trochę głupie..ale.....czy napinacie nogi podczas stosunku no. w pozycji klasycznej... czy jestescie rozluznione?

Gość Ewelka20wawa
bo ja im bardziej napinam nogi i im bardziej je rozszezam tym jest mi przyjemniej....ale orgazmu ani widu ani słychu:(

Gość oooooooooooooooo
ja raczej osiagam orgazm w pozycjach kiedy jestem napieta, np. jak od tylu to spinam posladki i napieram nimi na faceta, jak jestem na nim to raczej nie siedze a leze ze zlaczonymi nogami i sciskam czlonka... wtedy mam orgazm, takze mysle ze w klasycznej jak napniesz to moze tez cos wyjdzie... ale nie wiem, to bardzo indywidualna sprawa

Gość wawka
nogi nie napinam, ale pośladki tak i zaciska mięśnie, wtedy czuć jak penis drażni punkt g i jest boski odlot po paru minutach, mniam :)

Gość rd
ooooooooo i wawka - czy wy dziewczeta nauczylyscie sie orgazmu pochwowego czy "od zawsze" tak finishujecie

Gość Ewelka20wawa
posladki.....hmmm..o tym nie pomyslalam....widać jescze nie wiele wiem o seksie:( chociaż zaczęłam w wieku 15 lat

Gość a musisz miec
???? czy wy tylko kolorowe pisemka czytacie??

Gość oooooooooooooooo
ja sie nauczylam... przez jakis rok wspolzycia regularnego mialam tylko lechtaczkowy i to przewaznie jak mnie facet piescil oralnie

Gość oooooooooooooooo
ja pisemek nie czytam i w zasadzie nie bylo mi zle jak mialam tylko lechtaczkowy, wazne ze facet o mnie dbal i dba w lozku

Gość wawka
ja byłam z facetem 2 lata zanim pojawił się orgazm pochwowy, (a czesto sie kochalismy) myślę, że kobieta musi się tego nauczyć i najważniesze nie myslec tylko o orgazmie, bo wtedy on nigdy nie przyjdzie.

Gość Ewelka20wawa
czyli potwierdzają sie moje przypuszczenia...potrzeba czasu zeby sie nauczyc.......najgorsze jest to, ze czuje presję poniewaz wiem ze mój brak orgazmu bardzo frustruje mojego faceta i godzi w jego poczucie wartości:(

Gość oooooooooooooooo
to co pisze wawka to prawda, wazny jest psychiczny luz, czasem im bardziej sie chce tym bardziej sie to oddala

Gość oooooooooooooooo
musisz po prostu z nim pogadac, powiedziec ze tobie i tak jest dobrze i mowic mu czego w lozku oczekujesz, czego bys chciala... mysle ze zrozumie, moj rozumial :) i zawsze mnie do lechtaczkowego doprowadzal chociaz 2 razy :D

Gość rd
ja od zawsze mam tylko lechtaczkowy i jest mi z tym dobrze, mojemu facetowi tez ale chcialabym czegos nowego, wiec zaczne trenigi

Gość wawka
najwazniejsze to Cierpliwość! wiem że łatwo się mówi, ale tak naprawdę orgazm łechtaczkowy jest też intensywny i rozkoszny, więc facet napewno ma też przyjemnośc w tym że cię doprowadził

Gość Ewelka20wawa
z lechtaczkowym nie mam problemu i ja sama tez nie narzekam....ale pochwowego tez bym chciałą zaznac:(

Gość Ewelka20wawa
a to nie jest przypadkiem tak, ze zeby przezyc pochwowy trzeba jakiejś tam troszkę stymulacji łechtaczki?

Gość wawka
nie, pochwowy to tylko pochwowy, ale można też miec podwójny łechtaczkowo-pochwowy i też jest super

Gość wawka
wtedy ma się uczucie że jest i tu i tu, ach smaka sobie narobiłam

Gość gość
Ja mam tylko w pozycjio klasycznej - facet troche wyzej niz ja, napiera na przednia sciane pochwy..wysraczy drobna modyfikacja - no odchylenie ciala w dol, tak ze czlonek ociera sie o tylnia scianke i juz nici z orgazmu. Nie zawsze jednak dochodze, bo moj facet to jednak krotkodystansowiec.probujcie pozycji drazniacych punkt G. A najlpeij to kupic sobie maly wibrator i samemu poporobowac, a potem przezlozyc to na seks z facetem.

Gość Ewelka20wawa
wawka a z jakij jestes dzielnicy? ciekawość nic więcej ja z GROCHOWA

Gość wawka
ja nie jestem z Warszawy.Pozdrawiam