Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pole obowiazkowe

W jaki sposob wpadlas?

Polecane posty

Gość odswiezam
Ktos napisal: "Jak sie nie jest gotowym na dziecko, to sie nie uprawia seksu WCALE." Mysle,ze zdanie to jest prawdziwe w przypadku 16,17,18 latek- w tym wieku uwazam,ze generalnie seksu sie nie powinno uprawiac (16 latka to jeszcze psychicznie dziecko niejednokrotnie). Natomiast trudno powiedziec 25 letniej KOBIECIE: nie uprawiaj seksu. Po to wymyslono antykoncepcje, zeby kobieta mogla swiadomie zaplanowac macierzynstwo. Zgadzam sie,ze nie ma metody w 100% pewnej. I wlasnie po to powstal ten topik- zeby wiedziec, jakich bledow sie wystrzegac, na co uwazac, itp.

Gość sara08
CAŁKOWICIE POPIERAM JAANĘ Z 1-EJ STRONY TEZ UWAZAM ZE MAŁŻEŃSTWO JEST SUPER ! I DZIECKO ROWNIEZ. I TEZ MAM 21 LAT

Gość odswiezam

Gość no czemu nie piszecie
?? Same planowane dzieci tutaj????

Gość __MychaAAA___
hehe nie piszemy bo nie wiemy czy wpadłysmy :)

Gość asia _8
odpowiadam na temat, coby sie przysluzyc badaniom naukowym autorki :) ja zaliczam sie do tych, ktore wpadly, aczkolwiek zupelnie tak sie nie czuje. uwazam, ze od niektorych zdazen, jak smierc, urodzenie dziecka, spotkanie meza czy tez prawdziwego przyjaciela ucieknac sie nie da. zawsze bylam uwazna i zabezpieczalam sie podwojnie, az do momentu kiedy spotkalam swojego obecnego meza. bylo mi wszystko jedno czy sie zabezpieczam czy nie i tak razu pewnego pierwszego pasja i pozadanie zagorowalo, czgeo skutkiem jest nasza dzidzia. wpadka jak by nie patrzec :) bardzo dobra wpadka.