Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalne zaskoczenie

albo seks analny albo się rozstaniemy

Polecane posty

Gość rus
seks analny był jest i zawsze będzie perwersją , czyli inaczej mówiąc zboczeniem . Tak jest wszędzie ! Tylko ludzie o spaczonej psychice mogą pragnąć tego rodzaju doznań ! Aż dziw bierze , że tyle osób chce rozmawiać na takie żałosne tematy ! --> Słodka czekolado --> to pewne , że bez psychatry twój przypadek nie może być wyleczony !

Gość Słodka Czekolada
a jezeli chodzi o ten temat to zgadzam sie z ta suka co wchodzi pod moim nikiem.. i Wera22 i Wromem kazdy z nich ma racje.. tylko jak juz wera napisala calej prawdy sie nie dowiemy.

Gość aee
Wiesz co, słodka czekolado, ty to masz chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem. Nie, przepraszam, Ty masz inny problem. Sama kochasz anala, walenie w kakao i nne seks zabawy i fajnie, tylko że Ty masz z tego powodu wielki kompleks dziwki, więc wydaje ci się, że jak pojawia się temat anala w kontekście negatywnym, to ktoś jest "zacofany", a tak naprawdę czytaj: ocenia Twoje zachowanie. Więc moze wyjaśnijmy sobie: anal nie jest ani dobry ani zły, fajnie, zeby sprawiał przyjemność ubu stronom. My ty mówimy o sposobie potraktowania kobietę przez faceta, potraktowania przedmiotowego, chyba nikt nie ma wątpliwości. Autorko, brawo, że go kopnęłaś w zadek, jego ultimatum świadczyło o jego naturze i stosunku do Ciebie. Kawał chama i kretyna zapatrzonego w siebie. Machnij na niego ręką.

Czekolado masz naprawdę chorą psychikę i chore podejście do seksu... Może to kompleksy,że jesteś gotowa na wszystko o co Cię facet poprosi? W seksie jest tak, że fajne jest wszystko co sprawia przyjemność obojgu, a jak któreś czegoś nie akceptuje to jest to poza tematem. A fakt, że jesteś taka oblatana, że facet wsadzał Ci pałę w każdy możliwy otwór nie znaczy, że masz jakiekolwiek prawo sugerować dziewczynie, że jest gorsza :] Czy gdyby facet postawił Ci ultimatum, że albo zerżnie (przepraszam za słowo, ale takie mi pasuje do Ciebie) Cię kaktusem, to też byś na to poszła? Bo przecież seks to przyjemność, a penetrację na upartego kaktusem też można zrobić :/ Pomyśl, zanim wyjdziesz ze swoimi tezami do ludzi :/

Gość wawka
Do rus: Tylko ludzie o spaczonej psychice mogą pragnąć tego rodzaju doznań ! widać, że nie masz pojęcia o czym mówisz, nie obrażaj ludzi ze wzdlęgu na ich upodobania, to co dla innych jest super dla ciebie nie musi być.

Gość Slodka Czekolada
a czyj to nik??nie jest zastrzezony to cyba moge go uzywac??!!!

Gość Słodka Czekolada
Ale chyba zauwazylas ze na innych topikach wypowiadam sie pod tym nikiem!!!

Gość Słodka Czekolada
zreszta mam to w dupie pisz sobie pod jakim chcesz!

odchodzimy od tematu...to co dla jednego jest dobre ,nie musi być fajne dla drugiego-to wiemy czy sex analny jest taki czy taki-kto co lubi sam fakt jak ten koleś to powiedział no i po temacie

Gość Dobrze wiec skoro
uwazasz ze to twoj nik to ok. Chcialam jeszcze dodac ze nie uprawialam anala ale jezeli moj facet mnie o to poprosi to sie zgodze! Zal mi was bo jestescie zalosni!!!!

Gość malinka222
a ja uprawiam i polecam :D

Dobrze wiec skoro -to naprawdę ciekawe..a co będzie jak ci sie to nie spodoba? zresztą próbuj ,próbuj nowych rzeczy..nie mam nic przeciw tak jak na pisałam kto co lubi] tylko powtórzy to pytanie ..a jak ci się to nie spodoba? a jemu tak to będziesz zawsze nadstawiać zada jak on będzie chciał?czy może będziesz miała coś do powiedzenia hmm choć życzę ci aby wszystkie nowe doznania były przyjemne i uzgadniane wspólnie z partnerem a nie jednostronnie -tak jak to zrobił ten koleś;)

Czekolado... koleś NIE PROSIŁ, on to wymuszał :/ Jeśli Twój facet zaproponuje Ci anal w taki sposób jak autorce to możesz mieć 100% pewności, że nic dla niego nie znaczysz, a jak się wtedy zgodzisz to będziesz... no sama sobie odpowiedz.... A Autorka to super babka z charakterem i dużą odwagą :) Gratuluję i życzę żeby następny facet był idealny, bo mądre dziewczyny na takich zasługują :) Pozdrawiam Krotka

Gość nie rozumiem czegos
dlaczego sex analny to dewiacja, zboczenie ? Uwazam sie za normalną osobę ale od czasu do czasu mam ochotę na coś innego, np anal... i wcale nie jest to nieprzyjemne... nie robie tego bo mąz mi każę, nie... po prostu czasami chcę... i nie pojmuję dlaczego jestem nienormalna zdaniem niektorych :o chore :o

Gość Slodka Czekolada
obciągam cuchnące fiutki narkomanom z dworca Wrocław Główny, to sens mojego zasranego życia :classic_cool:

Gość G.
Cuż, tak naprawde to ten facet nie pozostawił ci żadnego wyboru.... musisz poprostu odejść....

Gość PRAWDZIWA SŁODKA CZEKOLADA
to naprawde zalosne ze wpisujecie takie opinie pod nickiem ktorego uzywalam do wczoraj...walcie sie!!!!!!!!!!!!!

Gość PRAWDZIWA SŁODKA CZEKOLADA
JESTEM WAMI BARDZO ZAWIEDZIONA ALE DAM WAM JESZCZE JEDNĄ SZANSĘ - WYLIŻĘ WAM ODBYTU JEŚLI POPRAWICIE SOWJE ZACHOWANIE, PROSZE SIĘ USTAWIĆ W DWUSZEREGU!

Gość Prawdziwa Słodka Czekoada..
widze ze to forum dwiedzaja same dzieciaki!!!hahahaahah wpisuj sie dalej pod tym nickiem, juz z niego nie korystam. Narka

Gość Prawdziwa Słodka Czekoada..
wsadzam sobie w pipę ogony bezdomnych pudli :classic_cool:

Gość ewarp do słodkiej czekoladki
nie wiem już kto się kryje pod tym nikiem.jedno jest pewne nie jesteś normalna.lubie miłosć francuzką ale w dupe nie dam sobie wsadzić!!!musisz być już nieźle rozklekotana skoro dajesz rżnąć się w dupe.jesteś żałosna.nic mądrego nie wniosłać do forum.odpuść sobie bo psujesz innym możliwość normalnej konwersacji!!!

Gość ewarp
gdyby mi facet tak powiedział to bym się go zapytała czy może jemu czegoś nie wsadzić.jeśli mu będzie przyjemnie to niech z tego korzysta i robi sobie taką przyjemność sam.a skoro Ty nie zamierzasz robić takich rzeczy to nie zmuszaj się do tego.ja nawet gdybym miała się posrać z miłości do faceta nic takiego bym nie zrobiła.

Gość Amelia21
przeczytalam dokladnie ten topik i widze ze wszyscy sa tu troche nienormalni...wyzywacie sie, krytykujecie,nic wam sie nie podoba. Jestescie zalosni... niech kazdy sobie wklada gdzie ma ochote i robi co chce nie nam to oceniac..a co do autorki topiku to potraktowal cie tak bo nic do ciebie nie czul jak to sie mowi mial na ciebie wyjebane..hahah...

Gość mam czarnego nicka ale...
jak ktos lubi anala - prosze bardzo. wazne zeby obu stronom bylo przyjemnie. autorko, dobrze zrobilas. zreszta, moze nie do konca. za takie cos powinnas mu jeszcze dobrze pierdolnąć w pysk, zeby sie czegos nauczyl. pierdol go. a takze niech pierdolą go jego kumple - skoro tak lubi anal :)