Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja-założycielka

Która dzis dostała albo ma teraz miesiączkę....wpisujemy....

Polecane posty

Gość maja-założycielka

No to tak jak w temacie... To będzie nasz taki babski topic, gdzie będziemy sobie pomagać, radzić, gdzie będziemy mogły użalać się nad sobą i nikt nie powie, że jesteśmy głupie. FACETOM WSTĘP WZBRONIONY.....chyba, że któryś ewentualnie chce opowiedzieć o tym jak pomaga ulżyć swojej żonie/dziewczynie w tych trudnych dniach... Ja np. dzisiaj dostałam miesiączkę co prawda z 4 dniowym opóźnienim ale wiatropylna nie jestem więc jest ok. Co jakiś czas zdarza mi się już zwijać z bólu ,ale apogeum dopiero nastąpi....to dopiero początek, więc podpaska prawie czysta....

Gość bvc
co za beznadziejny temat, zaraz zaczniecie o kupach i doznaniach w wc opowiadac hehehe.

Gość ja mam ciote ze hej

Gość a ja jestem przed
czy tez moge hormony mi wariują

Gość calineczka 00
a mi już " ciocia " sie skończyła dzisiaj właśnie ostatni dzień :) nie wiem dlaczego tak odbieracie czy dla was okres jest czymś obrzydliwym to znaczy ze jeśli ma sie okres to lepiej nie dotylkać takiej kobiety no bez przesadu to przecież normalne jest i nie wiem dlaczego niektorzy czujo obrzydzenie. ja właśnie brzydze sie takimi osobami ktorzy nie potrafio zrozumieć ze to naturalen ze kobietka ma okres i wrecz piekne bo dzieki temu do jasnej ciasnej istniejemy hehehe :)

Gość ja bede miec juz powinnam
ktos gdzies pisal, ze pijąc regularnie łyzke oleju z pestek dyni wyregulował cykl i ma bezbolesne miesiączki... ja potwierdzam - a obalam już 2 półlitrówke :classic_cool: - zupełnie BEZBOLESBNE !!! Tyle, że ja wogóle przeszłam na 'zdrowe życie ' :)

Gość a mnie juz boli brzuszek

Gość Ady=
Akoro jest juz taki temat to ja mam pytanie. Może jestem jeszcze młoda ale mam okres od ponad 5 lat! Juz od dawna cykle były regularne, a ostatnio zauwazyłam że sa coraz krótsze:/ np teraz dostałam okres po 19 dniach... czy to nie za szybko!?!

Gość bvc
do calineczki -> nikt nie mowi ze okres jest obrzydliwy ale rozpisywanie sie na temat wyrzucanej podpaski naprawde nie jest ciekawe.

Ady= To rzeczywiście krótkie, skoro jesteś młoda to może sie wyreguluje... Polecam, spróbuj tego oleju z pestek dyni, on jest poza tym zdrowy, na cere dobrze robi, bo ma dużo cynku...

Gość a ja strasznie obfity mam
Dzis drugi dzien i w nocy tez dosc mocno... Wole miec obfita,niz brzch jak bania i cierpiec, ale to chyba przegiecie, zeby w dobe paczke podpasek zuzyc. Cud, ze nigdy nie zemdlalam ... Wiecie moja kumpela ma teorie, ze okres to takie oczyszczanie organizmu, oczyszczanie krwi... Moze cos w tym jest, bo po czujemy sie lepiej... A dla rownouprawnienia mezczyzni powinni obowiazkowo co miesiac oddawac krew dla szpitali :P

przecież niektorzy mdleją na sam widok :D

Gość a ja strasznie
kurcze, trzeci dzien potop. Mam bialo przed oczami jak gwaltownie wstane... Jak ktos ma nieregularnie lub plamienia, to moze byc wina jajnikow. Ja mialam w pracy klime, ktora mrozila. Jak w lodowce bylo, a na dworze cieplo. Zwariowaly mi jajniki - i plamienia, okres w jakichs kosmicznych terminach... Ustawili klime i wszystko minelo jak reka odjal! Ciekawe, gdybym zaszla w ciaze, czy firma placiaby alimenty ;) ? Normalnie mialam bardzo regularny okres...

Gość paulineczka
a ja dzis dostalam... i tak mnie bzuszek boli ze sobie go nagrzewam laptopem:P taka desperacja.. ale leiej troszke takie ciepełko i jeszcze moge na necie siedziec:P

Gość over and over
ja mam od wczoraj ;/ dodatkowo w piątek ide na wycięcie cysty, to konam z bólu, az mi noga cierpnie :(

Gość idi
no ja też dziś dostałam 15 minut przed egzaminem na prawo jazdy, i tak brzuszek boli że nie wytrzymuję

Gość ja mam juz
ja juz 4dzien.. i nie przestaje leciec.. ciagle wielkie skrzepy, a po 8latach uzywania tamponow,zrobilam wyjatek i kupilam podpaski..i to chyba ostatni raz, bo ciagle przypominaja mi o okresie, a zreszta malo chigieniczne

Gość endi
podpaski sa straszne uzywam tamponów a jak jestem w domu aby zrobic sobie od nich przerwe uzywam waty