Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko nie to

czyzby to wrzody?? pomocy!!

Polecane posty

Gość tylko nie to

od kilku dni mam bole zoladka. zaczelo sie po zjedzeniu na noc ogorkow kiszonych (pol sloika). pozniej wymioty a od tego czasu bole zoladka. to sa raczej bole glodowe. do lekarza nie mam czasu pojsc bo pracuje. czy ktos z Was mial takie cos? pomozcie

Gość okłamali cie chyba
powiem ci tak na noc nigdy nie jedz tak duzo bo zołądek w nocy nie pracuje czyli spi i nie trawi tego pokarmu, stąd bół zołądka, rozpychasz jedzeniem zołądeczek i systematycznie zmniejszaj dawki jedzenia. głodówka hmmmmmmm starj sie pic herbaty ziołowe na łaknienie, duzo pij i sikaj, powoli zmniejszaj jedzenie i nigdy na noc nie jedz. to nauczka a ból jest straszny prawda? i to zadne wrzody. Wrzód to taki jakby pryszcz na sciance zółądka i jak pęka powstaje rana i to jest wrzód, a taki to ból ze drapiesz sciany z bólu i ryczysz jak bóbr.

Gość tylko nie to
no wlasnie choroba wrzodowa jest opisywana jako bole zblizone do glodowych. jestem na dietce sucharkowej juz od 4 dni i nic. oczywiscie dodam ze przy przelykaniu pokarmu lub wody mam takie wlasnie bole glodowe.