Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezkowa

Kosmetyki z Allegro

Polecane posty

Gość imprezkowa

Dziewczyny, czy kupowałyście kiedykolwiek kosmetyki na Allegro? Szczególnie te z tzw. wyższej półki ( np. Dior, Lancome, Loreal) kuszą śmiesznie niskimi cenami. Coraz częściej zastanawiam się nad tą formą zakupu, konkretnie chodzi mi o błyszczyki do ust w.w. producentów. Czy nie są do podróbki, kosmetyki niepełnowartościowe itp.? Proszę, o radę, czy warto skusić się na rzekomą jakość za niską cenę?

wiesz ja kupowałam kilka razy tusze do rzęs, min. Loreal, Christian Dior. Zachęcona niskimi cenami skusiłam się no i rozczarowałam. Tusz Loreal był suchy i po jakimś miesiącu nie nadawał się do użytku, a Dior tak szybko zasychał przy nakładaniu, że nie szło go dobrze nałożyć.

Gość imprezkowa
Laleczka, dzięki za info! Widzę, że jednak nie ma co! Ty kupiłaś tusze, ja myślałam o błyszczykach i aż strach pomyśleć, że były np. używane!!!

Gość a ja jestemm
zachwycona i jeszcze nigdy sie nie zawiodlam. Tusze dostawalam w oryginalnych opakowaniach, blyszczyki takze... nie ma co uogolniac! trzeba trafic na solidnego sprzedawce

Gość imprezkowa
"a ja jestem", a mogłabyś polecić mi kogoś konkretnego, godnego zaufania.Byłabym wdzieczna!

ja też dostawałam tusz w oryginalnym opakowaniu takim kartonowym, ale tak na dobrą sprawę u mnie w mieście w drogerii nie kupuję w taki opakowaniu. Poza tym nie wierzę, że skoro są one o połowę tańsze to jest z nimi wszystyko OK. Owszem kupowałam na Allegro nie tylko kosmetyki typu tusze, kupiłam również z firmy biosilk jedwab i był super, kupiłam golf i też był fajny. Teraz zamówiłam krem Farmavit i jest chyba ok, (używam dopiero tydzień). Jakiś czas temu chciałam kupić podkłąd firmy Max Factor lub Lorala, ale stwierdziłam, że wolę dać więcej kasy.

Gość barba83
ja się już przekonałam do zakupów w internecie do allegro i do sklepów zamówiłam ostatnio masełko shea w mydlarni www.shea.pl jestem bardzo zadowolona i bez wątpienia pomaga mi na moje schorzenia skóry,pozatym jest świetne do kąpieli i jako krem bardzo polecam bo już sprawdzone

Gość kokosankakakaka
Mam mieszane uczucia i zaraz Ci powiem czemu. Te kosmetyki mogą być oryginalne ale przeterminowane. Albo popsute. Nie mówię o konkretnym sprzedawcy bo nigdy nie kupowałam ale w Ameryce jest tak że jak jakieś kosmetyki się nie sprzedają to wycofują je ze sklepu i potem tanio sprzedają do róznych krajów takich jak polska właśnie :) No i niby to oryginalne rzeczy i zapakowane, ale takie co długo stały w sklepie np na słońcu na wystawie i mimo że mogą mieć jeszcze datę ważności są popsute.