Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_19

Pierwszy pocałunek

Polecane posty

Gość On_19

Cześć jestem Tomek i mam male pytanie ale dla mnie bardzo ważne i prosze nie traktujcie go banalnie, mam 19 lat i nie mialem nigdy dziewczyny bo jestem bardzo niesmiały, nareszcie udało mi sie umuwić z młodszą o 2 lata dziewczyna, pewnie większość z Wam odrazu myśli że zapytam o sex, ale nie ja pytam, jak poznać że dziewczyna jest mną zainteresowana, a kiedy widac ze tak naprawde to wcale nic jej nie zależy... i czy ona moze na pierwszym spotkaniu chcieć sie całować?? niebardzo wiem jak trakie spokanie rozegrac.. pomóżcie coś prosze...

Gość monissia
wątpie zeby na pierwszej randce chciala sie calowac..najczesciej to chłopaka inicjuje to.

Gość fasion
pamiętaj, ze kobieta łatwa do zdobycia, moze byc trudna do zniesienia nie całuj sie na pierwszej randce... zrób to, jak zaiskrzy..

Gość On_19
a jak poznać po niej zainteresowanie moja osobą??

Gość asjebrguabs
jeśli sie zgodziła na spotkanie to raczej jest zainteresowana, chociaż też nigdy nie wiadomo...

Gość On_19
no ok, wszystko spoko, ale mozecie mi powiedziec na przyjkłąd gdzie mam ja zabrać żeby sie nie nudziła a jednocześnie żeby jej nie interesowało wszystkio oprócz mnie?? nie znam jej prawie wcale, dopiero sie poznalismy przez wspólnych znajomych na dyskotece, ale cały czas wtedy byliśmy razem prawie, ale byłem po paru piwkach to wszystko było łatwiejsze, a teraz?? jesem cały w strachu że odrazu coś palnę że coś zrąbie na poczatke, a dziewczyna jest naprawde fajna.. pomóżcie pllzz..

Mozesz zabrac na spacer do parku, zebyście mogli sobie pogadać, albo do jakiegoś pubu. Kino na pierwszym spotkaniu odradzam, bo w kinie nie trezba za wiele mówić :o Wyluzuj, będzie dobrze:) Zachowuj się naturalnie, uśmiechaj, bądź miły, uprzejmy, dbaj o nią (wiesz- takie gesty jak przepuszczanie w drzwiach itepe) :)

Gość On_19
heeh no grzecznośc wobec kobiet to raczej moja podstawa od zawsze, i to pod każdym względem, otwieranie drzwi samochodu, miszkania, bramki, nie siadam pierwszy noo i tak dalej, ale mieszkamy w bardzo małych miasteczkach odsdalonych od siebie o pare kilometrów i niebardzo jest co robic w tych dziurach,,, dzięki za podpowiedzi ;)

Hm..to mozesz ją zabrać na jakiś wypad (np. piknim) na rowery, hm? To jest jakiś pomysł:) To fajnie, ze uprzejmosć wobec babeczek masz we krwi:) to dobrze rokuje:)

Gość moja rada
Mozesz zabrac ja do ogrodu botanicznego, do zoo, na spacer po lesie. A moze przejazdzka rowerowa? Mozecie tez polazic po miescie... a moze basen? Mozliwosci jest wiele :) Wszystko zalezy tez od dziewczyny.. czy to raczej rozrywkowa dziewczyna,czy raczej spokojna, ktora zadowoli sie spacerkiem po parku ;) A co do pocalunku- musisz poczekac na wlasciwy moment... To sie bedzie czulo... Nagle spojrzycie sobie gleboko w oczy, poczujecie przyjemne mrowienie na calym ciele, czy motylki w brzuszku (czy jak to juz sam nazwiesz), wasze twarze zbliza sie do siebie i... wtedy atakuj :D Ps. Nie zapomnij o gumie do zucia, tak na wszelki wypadek :D

Gość On_19
tiaaa ale tez nieśmiałość wielką mam tej krwi i to mni strrraaaaszzzznie wkuuurzaa:/

do odważnych świat należy. staraj się, zeby nie zapadło \"kłopotliwe milczenie\". A swoją droga, to jesteśmy rówieśnikami :)

Gość On_19
no to fajnie mieć kogoś w swoim wieku kto coś doradzi nie wyśmieje... Ty to pewnie nie masz absolutnie żadnych obaw przed spotkaniami albo masz już nastałe faceta, ale nie kazdy ma takie szczęscie...

Hehe, fajne rady. Najlepsze to z tym przepuszczaniem w drzwiach :D Wiesz co ja ci powiem od siebie? To wszystko jest raczej proste... jeżeli macie byc razem to będziecie, a jak nie to nie. To samo wyjdzie. A ty jedyne co możesz zrobić to być soba i się zachowywać naturalnie (jak banalnie by to nie zabrzmiało).

No cóż..na stałe nikogo aktualnie nie mam :O ale szczerze mówiąc..przed każda pierwszą randką jest stresik, więc to normalne:)

Gość On_19
Machos no wiesz... troche kultury sie zawsze przydaje... ale nie zawsze jest tak jak mówisz chyba, bo przeciez gdyby tak było to by ludzie nie chcieli sie zaskakiwac nowynmi rzeczami tylko kazdy by z drugą osba trwał w "bezruchu" i czekał wyjdzie - albo nie wyjdzie... Black a często sie umawiasz?? ja zawsze myślałem że to przechodzi stres po jakimś czasie.. może wreszcie uda mi się.,. zakochac i byc kochany,... bardzo o tym marze.. żeby mieć kogoś kto mnie zrozumie, komu ja bede mógł pomóc, pocieszyc itp.

Gość Łukaszek...
Nie dołuj sie... wszystko sie uda ;)

Gość Łukaszek...
UP UP and Away ;P

Gość On_19
oj widze ze mój topik zepchnięty na koniec eh... ale dobrze cokolwiek napisaliście :D

Gość ___ona
on ----> pozwól jej sie troche poznać i sam staraj sie poznać ją, więc spacer jak najbardziej, troche śmiechu, wazne, żebyście sie ze soba dobrze poczuli, zeby złapac nic porozumienia, całowanie wg mni odpada, nawet branie za rekę na razie bym sobie odpuściła na twoim miejscu (chyba, ze po to, by pomóc) i powiedz jej cos miłego, ale delikatnego, nie "jesteś piękna", a raczej znajdź coś, co cię ujmie w jej zachowaniu czy myśleniu, okaz jej to, ze sie nie rozczarowałeś, a z pocałunkami poczekaj aż ona za tym zatęskni...poznasz kiedy to jet :)

Gość Paluś
powiem tyla . . . Trzeba być Twardym a nie Miętkim :D powodzenia :D

Gość Piotrek19
On_19: może Cię to pocieszy, ale mógłbym tak samo zacząć temat jak Ty, z tym że ja dalej nikogo nie mam...