Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baculek18

STANIK ZAPINANY Z PRZODU CZY TRADYCYJNY?? JAKI WOLICIE?

Polecane posty

jednak tradycyjny, zdaje się że te zapinane z przodu gorzej się układają (no ale to na podstawie jednego tak wnoszę)

Te zapinane z przodu to raczej dla małych biustów ,są lepsze bo bardzo zbliżają piersi do siebie. Ja jestem skazana na tradycyjne.

Gość kkkjjj
baculek18 - męźczyźni w sumie mogliby sie wypowiedzieć , gdyby sami je nosili ;) na ten moment - to zaradnemu wszystko jedno - hehe z doświadczenia :D A na co dzień zdecydowanie wole tradycyjne .

chodzi mi o zdanie mezczyzn,ktore wola zdejmowac; D pewnie wiekszosc woli tradycyjne,zapiecie z przodu jest bardziej skomplikowane; D a to juz nie dla nich; P

Gość a ja lubię =
A jak się taki rozepnie np. jedziesz autobusem i nagle rozpina się ... Jeśli z tyłu to nie ma problemów, a z przodu? Gmerasz przy wszystkich, a jeśli nie to jak fatalnie to wygląda. A le nie wiem nie noszę.

Gość wszedzie o tym piszą
nieprawda na mnie lepiej leżą zapinane z tyłu a mam mały biust (A)

Gość KTOS D
JA TAM LUBIE TAKIE KTORE SIE SZYBKO ZDEJMUJA;P

DZIWI MNIE ZE FACET WOLI \"BEZ PODPIERAKOW\" JESLI DZIEWCZYNA MA DUZE PIERSI TO NIE WYGLADA CHYBA FAJNIE JAK ZWISAJA,A POZA TYM SUTKI...

TAA JEDRNE,MOJE SA ALE MAM 75 C I POD WPLYWEM ROZNYCH SIL NIESTETY OPADAJA, A JAK SIE BIERZE HORMONY TO CZESTO SUTKI WCIAZ STERCZA=/

SAMY A CO MU ZROBILES??:P JA OSOBISCIE BAAAARDZO RZADKO SIE SPOTYKAM Z LASKAMI KTORE CHODZA BEZ;P

yyyy nie zrobil mi nic, jest zalosny:O a co ma mnie bolec przepraszam bardzo??:P sorry chlopak pisze ze fajne sa\"sterczace suty\" i jara sie ze widzial takie:O niczym chlopcy w podstawowce...