Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarynka82

czy któras młoda będzie w tej sukience brzydko wyglądać??

Polecane posty

Gość Fajna ale ja musiałabym
odczepic to coś z boku bo nie znoszę takich rzeczy, a tak ogólnie bardzo ładniutka

Gość jak któraś ma szerokie ramiona
lub brzydkie plecy.... albo jest niska i przy kości.... to może wyglądać nieciekawie....

Gość zegarynka82
no ja sie juz umowiłam na jutro z dziewczyna na przymiarkę ....mamy takie same wymiary i ona na zdjeciach wygladała bardzo ładnie myśle ze przy wzroście 172cm i wadze 50 kg ni bede gorsza....

Gość to powinno być ok

Gość me to you
a dla mnie jest sliczna bo mam taka samą:-D

jak dla mnie za duzo ozdób... to cos z szyi bym zdjeła i wtedy byłoby dobrze. Suknie należy do kategorii ładnych, ale bez szału, jak dla mnie oczywiście

Gość ajajaja
mi sie nie podoba.jak można pisac że jest inna od wszystkich skoro nie rózni się zbytnio od populistycznej reszty.poza tym model zdecydowanie przestarzały o jakis rok. Na smuklej sylwetce wg mnie bedzie nienajlepiej wyglądała, bo uszyta jest tak aby kogoś wysmukliś, dlatego myślę że to suknia idealna dla kogoś kto chce ukryć to i owo(wydłużona talia) Ale to tylko moja opinia, a gusty jak wiemy są różne. pozdrawiam

Gość nie ladna
pstrokata

Gość eeeeeeeee
Mi też się nie podoba- taka jak dla 18-wiecznej matrony. Ten gorset to jak z kabaretu Moulin Rouge tylko biały. Niefajna.

Gość fajna sukienka
Sukienka byłaby śliczna, tylko trzeba zdjąć tę ozdobę z szyji.

Gość Moja nowa kuzynka
miała podobną. Urzekła wszystkich

Gość no nie.... hahaaaaa
Ale sie pośmiałam z opini ajaja, p o p u l i s t c z n a sukienka, dobre , dobre. No i to, ze nie jest to model dla szczuplej dziewczyny, tez dobre. Wyobrazam sobie teraz taką dziewczyne przy kośći, jak sie z tego wylewa, a poszerzone spodnica biodra upodabniają ja do ruskiej matrioszki. No i nie modna przynajmniej rok!, ha haaa, przeczytała dziewczyna , ze to model 2005 roku i stad te brednie, znawczynie udaje. No rzeczywiście strasznie przestarzały model, przy tych błyskawicznych zmianach w modzie ślubnych, założyc taki przestarzały egzeplarz to musi byc straszne, ha haaaa

Gość zegarynka82
mówcie co chcecie a ja sobie ją juz kupiłam..i była to pierwsza sukienka jaka przymierzałm w życiu i nie chcę już innych z tym ze nie mam ozdoby na szyje tylko bolerko z tej samej koroki i gorset ma cieniutkie szeleczki tez przyozdobione koronką ...no i zapłaciłam za nia 1/3 ceny sklepowej wygląda tak ja ta poniżej z tym że moja ma halke na kołach no i bez stroika na szyji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=120903626&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. i wcale mi nie przeszkadza ze to model 2005 ....

mi sie nie podoba, ale kazdy ma inny gust. Sama widzialas- jednym sie podoba innym nie, wiec to nie oznacza że jest beznadziejna no nie? najwazniejsze zeby panna mloda czula sie piekna i juz